Marley de HK hond | Woonblad wonen landelijke stijl

21cMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Deze maand is het dan eindelijk zover, we staan in het woonblad wonen landelijke stijl! Wat bijzonder om dit mee te mogen maken. Tijdens de shoot waren Moos en Marley buiten, zodat de fotografe alle ruimte had en niet struikelde over nieuwsgierige honden. Wickie was wel binnen en volgde haar de hele dag. De fotografe was erg gecharmeerd  van Wickie. Wat een prachtige foto!

IMG_3390

De fotosessie duurde van 10:00 tot 17:00 uur. De woonkamer, keuken en slaapkamer zijn gefotografeerd. Een week daarna kwam de interviewster. Ik was heel benieuwd naar het eindresultaat en had verwacht dat we al in editie 03/2015 aan de beurt waren. Toen het blad in de brievenbus lag, steeg de spanning…. Samen met Ed heb ik het blad van voor na achteren doorgebladerd, maar geen reportage van ons huis. Teleurgesteld, zoudenwe er dan nog niet meer in komen te staan? Dit keer vond ik het minder spannend en ging ervan uit dat we er weer niet instonden. Dan zie je ineensWickie pagina groot. Zo leuk om te zien!

IMG_3398

Het kastje op de badkamer is al meer dan 23 jaar in ons bezit. Toen we gingen samenwonen 23 jaar geleden stond dit kastje met marmeren blad in onze woonkamer. Het rekje erboven komt van de kringloop.
Het nachtkastje naast het bed is het allereerste meubelstuk wat ik opgeknapt heb. Toen is de passie begonnen voor het opknappen van meubels.

IMG_3399

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie