blueberry lane | Een kijkje in… de babykamer

thumbnailSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag krijgen jullie een kijkje bij haar thuis, in de babykamer van zoontje Stef.

 

Twee kids in huize Raaimakers, en dus ook twee keer een ‘Kijkje in de kinderkamer’! Of babykamer in dit geval ;-)
Een tijdje terug nam ik jullie al mee met een kijkje in de kamer van dochter Liz (2 jaar), en vandaag is de kamer van Stef (nov. ’14) aan de beurt.

Op Stef zijn kamer vind je, eigenlijk zoals in heel ons huis, een variatie van nieuwe, tweedehandse en zelf gecreëerde meubels en accessoires.

 

1

De binnenzijde van een oud fruitkistje heb ik staalblauw geschilderd en vervolgens aan de muur bevestigd boven de commode.

 

2

 

3

Het oude telraam en de houten globe vond ik bij de kringloop en de groene kan op een rommelmarkt. De blauwgrijze verweerde lockerkast ligt vol met kleine babykleertjes en vond ik via Marktplaats.

 

4

Deze oude babyweegschaal vond ik op een rommelmarkt en hij werkt nog!

 

5

Deze stoere brandweerauto (met sirenes en zwaailicht!) was een kraamcadeau van mijn moeder.

 

6

 

7

De ‘alfabet-poster’ kocht ik bij een winkeltje in Londen via Etsy.

 

8

Het ledikantje kocht ik tweedehands via Marktplaats en de gedessineerde ‘wereldkaart-poster’ via Etsy.

collage

 

Heb jij ook een stoere kinderkamer in huis? Deel jouw tips hoe je er een mooi geheel van maakt!

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn blog, blog.blueberrylane.nl

 

Groetjes Sanne
blueberry lane

 

 

 

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie