Huisjekijken bij | Chris

IMGP5607Huisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Chris van Bellingen kennen we al van de rubriek De Verzameling waar ze ons haar mooie verzameling emaille liet zien. Omdat Chris ook mooie foto’s van haar interieur stuurde, heeft onze redactie ze voor je in deze rubriek geplaatst. Huisjekijken bij Chris…

Ik ben Chrisje en woon al bijna 6 jaar samen met m’n vriend Hans. Zelf woon ik in dit dakappartement sinds 1990, gelegen in een klein dorpje in België. Samen heb ik hier met m’n 2 kinderen gewoond die ondertussen ook al het huis uit zijn en hun eigen stek gevonden hebben.

IMGP6546

Al van kinds af aan was ik bezig met het tekenen van huizen, met de legoblokken vond ik het geweldig om eigen ontwerpen te bouwen. Waar ik ook geweldig van genoot was ‘s avonds een wandeling maken in de buurt en binnen gluren bij de buren…..liet ik volledig m’n fantasie werken.

IMGP6547

IMGP5449

Stap voor stap heb ik sinds ik hier woon ook m’n fantasie laten werken en ben ik er achter gekomen dat ik me best goed voel tussen meubelen en spullen die al een leven beleefd hebben.

IMGP6550

Het blijft nog steeds een uitdaging om spullen te vullen die het alleen nog maar gezelliger maken. Eerst twijfelde ik of dit wel zou lukken op een dakappartement, maar uiteindelijk ben ik er toch in geslaagd om er iets knus van te maken.

IMGP5607

Ik ben een groot verzamelaar van emaille, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik snuffel graag op rommelmarkten. Mijn voorkeur gaat uit naar emaille met Saksmotief. Maar andere brocante spullen vind ik ook heel mooi… Ik maak er graag gezellige hoekjes mee.

IMGP6544

IMGP6555

IMGP5201binnen kijken bij Chrisje

IMGP5450

 

IMGP5640

 groet, Chris

Wil jij de verzameling emaille van Chris nog een keertje terugzien? Klik dan even op deze link: http://www.huisjekijken.com/2014/07/09/huisjekijken-d…-chris-emaille/
GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Huisjekijken bij | Chris

  1. Pinkback: Otis

  2. Pinkback: Jesus

  3. Pinkback: Guy

Geef een reactie