Huisjekijken Voor en Na | deur als eye-catcher

20150728_115102Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Vorige week zagen we al dat de redactie van Huisjekijken zelf ook niet stil zit. Gemist? Hier kun je ‘voor en na’ van vorige week terugzien. Vandaag zien we dat Sandra van de redactie een deur onder handen neemt. Benieuwd? En dan ben ik zo ijverig met mijn plannen en mijn klusje bezig dat ik vergeet een goede ‘voor’-foto te maken. Herkenbaar? We zullen het dus even met deze foto moeten doen. Deze heb ik , net als de deur die ik gisteren heb bewerkt, ook nog in mijn werkplaats staan:

20150728_115016En het is ook niet dat ik een klusje van tevoren plan. Ik ben dan gewoon eens even de boel goed aan het poetsen en krijg ineens zin om iets flink te gaan veranderen. De muur achter de bank vond ik al langer een beetje saai en kaal. Met mijn dochter haalde ik de deur uit mijn werkplaats om te kijken of het leuk zou zijn. Helemaal de verkeerde kleur uiteraard, maar daar is snel iets aan te doen. Het hele huis stond op z’n kop, maar ik kon het niet laten om tussendoor de deur alvast in de krijtverf te zetten. Twee lagen was voldoende. Even hier en daar wat doorschuren voor een brocante effect en daarna nog even Paste Wax van Painting the Past erover. Tussentijds even laten drogen en verder met poetsen ;) En toen was dit het resultaat:

20150728_115102Heerlijk, schoon huis, opgeruimd én iets nieuws!

Heb jij een leuke metamorfose, stuur ‘m gerust aan mij op de redactie. Ik plaats hem dan voor je in deze rubriek. Je kunt me mailen op dit adres:

huisjekijkenredactie@outlook.com

Groetjes, Sandra

Wist je dat Sandra ook zelf oerhollandse woonaccessoires ontwerpt in haar eigen werkplaats? Enkele van haar woonaccessoires staan ook in onze Huisjekijken webwinkelstraat. Neem gerust een kijkje. Of bezoek haar Facebookpagina In de Suite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie