That’s what fans are for | … van die dingen…

imageInmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Reden genoeg om Carol te vragen zich als blogger bij ons team aan te sluiten. Vanaf nu kun je regelmatig genieten van haar heerlijke schrijfstijl. Ken jij onze fangroep op Facebook nog niet? Na Carol’s verhalen twijfel je geen seconde meer en meldt jij je meteen aan…. En dat vinden we hartstikke gezellig! Haar eerdere blogs hebben we natuurlijk voor je in een handig rijtje gezet. 

 Ken je dat? Van die dingen.? Heb je net alles opgeruimd. Kun je eindelijk een béétje meten aan al die mooie en vooral ook altijd zo heerlijk opgeruimde interieurs hier. Beetje hoor, want zo helemaal perfect is het bij mij echt nooit. Komt je gezin thuis. Poefff, weg illusie. De post, de sleutels, de schoenen, de sport- en werktassen, boeken en tijdschriften, hondenspeelgoed (want je hondenvriendje gaat meteen hyperen en haalt álles uit de kast, of in zijn geval speelgoedmand) en kluiven, en vergeet vooral niet de afstandsbedieningen, telefoonladers, laptops en mobiele telefoons. Het spul lijkt hier een compleet eigen leven te leiden. Of dat iemand net zijn keuken prachtig verbouwd heeft. Terwijl je zelf met het handvat van de ovendeur in je handen staat. Wáár gebeurd. Kwam er compleet af! Het was al wel wat wiebelig en het is inmiddels weer gemaakt maar het moest mij, die dat ding dus het minst gebruikt van allemaal hier, weer gebeuren. Dat je een barbecue gepland hebt en dat het juist die avond gaat regenen? Dat je de tv aanzet en dat niets meer werkt. Is het de tv? Is het de afstandsbediening? Batterijen op? En manlief er na anderhalf uur zoeken achter komt dat jij, ja jij…. Een vaas voor de sensor van de afstandsbediening hebt geschoven (oeps) Of dat je witte lobelia’s gezaaid heb (want vorig jaar kon je die nergens krijgen) en dat er tóch stiekem blauwe tussen zitten. Ook leuk, maar ik zaaide wit.

image

Dat bij jou altijd prompt de kassa-rol op is. Of de kassa-mevrouw gaat lunchen. Tipje, Ga nooit achter mij in een rij staan. Of de wc rol weer leeg. Of erger nog… Geen wc papier boven zodat je helemaal naar beneden moet )image

Of de koffiebus leeg. Aarggghhhh… Of dat je, terwijl de regen niet met bakken maar containers tegelijk naar beneden komt, toch een tikkie jaloerserig -want jij gaat nog lang niet- naar al die heerlijke vakantiekiekjes op Facebook zit te kijken en opeens beseft dat alle ramen boven nog wagenwijd open staan.

Of dat, ook zoiets, zo’n bui besluit de aardkloot te geselen terwijl jij nét de hond uit laat. Of dat je als het even wél mooi weer is, zonder jas de deur uitstapt en er bij de auto achter komt dat je sleutels, inclusief huissleutels, dus in je jaszak zitten.  En dat je telefoon, die je dus nauwelijks gebruikt, hartstikke maar dan ook echt hartstikke leeg is als je hem wel nodig hebt.  En nú moet je dus echt echt echt bellen, voor een sleutel.  Dat je wéér achter de vuilniswagen reed en er met geen mogelijkheid langs kon. Stinken dat ding! Dat de pioenen die je wilde gaan drogen, want dat is helemaal hot én zo geweldig mooi, weggegooid zijn door manlief want hij vond ze stinken -zeker nooit achter een vuilniswagen gereden- en vandaag kwam toch de vuilniswagen. Konden ze mooi meteen mee.   Dat je, gezien bovenstaande, besloten hebt tóch dat veel te dure maar o zo leuke jurkje te bestellen. Want je vind dat je daar gewoon recht op hebt nu.

En dan. . . .is je maat uitverkocht….

Ken je dat? Van die dingen?

….en dan lees je een berichtje van iemand waar het helemaal niet goed mee gaat. En nog één. En wat gebeurde er? Wij hier…  bewonderen elkaars werk, tuinen en interieurs en zelfs de huisdieren, geven tips en soms kritiek, denken mee, kletsen met mensen die we hoogst waarschijnlijk nooit zullen ontmoeten en proosten zelfs online. Maar deze 2 kleine berichtjes kregen deze maand echt de meeste likes en reacties van alles wat gepost is.  image   We steunen elkaar dus niet alleen in keuzes over de gordijnen en de kleur van de muur maar leven ook mee. Fantastisch!

Als dát geen happy feeling is….

En die dingen? Die dus eigenlijk totaal onbeduidende dingen? Die vergeet je toch meteen? Ik was op slag weer heel tevreden hoor. Oké…dat jurkje was wel even jammer haha.. Nee, grapje! Want zeg nou zelf, ‘lekker in je vel zitten’ en dat bedoel ik dan in de breedste zin van de uitdrukking, is toch belangrijker dan wat dan ook? Cliché? Nou en of. Maar wel waar. Dus…

Cheers! Op het leven mensen! Op een happy feeling.

Lieve groetjes,

Carol

Ps.image

Pps. Ik ga pas in september. En dan ga ik lekker vakantiefoto’s plaatsen. Gnagna…

Ppps. Niets, maar dan ook geen enkel woord, in deze tekst is bekritiserend of neerbuigend bedoeld.

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie