Voor jou getest | hippe hervulbare waterflesjes & lunchzakjes

Zelf met slecht weer een happy feeling!In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier. Deze keer hebben we voor je getest de water- en lunchzakjes van NHIQUE.

Met ook een WINACTIE voor een waterzakje en lunchzakje van NHIQUE|  Aqua-licious!!

Nhique hervulbare waterflesjes en lunchbags

Deze keer testen we voor jou de hervulbare waterzakjes en lunchbags. We geven eerlijk toe dat wij er op de redactie ook nog niet allemaal van gehoord hadden, maar daar brengen we graag verandering in! De tijd van plasticzakjes en spaflesjes laten we achter ons…

Wij van de redactie zijn op de healthy tour dus we gaan wel voor een paar liter water per dag met zijn allen en jawel de eerste reacties na ontvangst van de doos met de leuke printjes en patronen, maakt ons dorstig! Dagen hebben we met de flesjes aan onze zijde doorgebracht en nog steeds om eerlijk te zijn. Net voldoende water voor de dorst en altijd een compliment voor de leuke nieuwe asseccoire die we bij ons hebben.

De lunchzakjes worden door de kinderen gebruikt in de vakantie voor het stofvrij houden van lekkernijen en koekjes.Helaas past er geen grote lunch in maar voor de school boterham of lekkere hapjes is het een ook een leuke bijkomstigheid.b31d73b07b3e8624657ad9f1fce101e53f606837_nhique_slider_zakjes_002

 

Wij zijn enthousiast. Het idee, de duurzaamheid en vooral de decoratieve waarde van dit product is ons zeer goed bevallen!

NHique waterzakken en lunchzakjes zijn HK proof!

webwinkelstempel HK PROOF

Zelfs met slecht weer een happy feeling!

* De flesjes zijn hip, handig en hervulbaar.

* Met de karabijnhaak hang je het flesje gemakkelijk aan je broek, sporttas of rugzak.

* De flesjes zijn voorzien van een plastic rivet ter voorkoming van eventueel inscheuren.

* De flesjes zijn ideaal voor onderweg, mee naar school, tijdens het sporten en mee naar het strand.

* De flesjes zijn voorzien van een sportdop met een vast afsluitkapje ter voorkoming van lekken.

* De flesjes kunnen gewoon in de vaatwasser.

* Het maakt niet uit hoe vaak en met wat je ze vult, de drankjes zullen altijd fris en lekker smaken.

* De flesjes mogen ook in de vriezer

Tip: schoonmaken lukt het best met druppel sop en warm water, flesje dicht en schudden maar! Leeg knijpen en goed omspoelen. Het kan ook met een steradent tablet, doen wielrenners ook met hun bidon. Doppen doe ik in de vaatwasser.

Flesjes kunnen ook in de vaatwasser, gaat niet kapot maar dan moet t flesje echt goed staan zodat er voldoende water in en uit kan komen. Ik adviseer mijn klanten het dus snel en grondig met de hand te doen.
GEZOND NAAR SCHOOL

MET EEN WATERFLESJE OF LUNCHZAKJE 

HIP, HANDIG ÉN HERVULBAAR

GEZONDE VOEDING MAAKT GELUKKIG

Er zijn vele onderzoeken die de nadelen bewijzen van teveel suiker, vooral op jonge leeftijd.

Wist je dat kinderen alleen al door het drinken van vruchtensap en frisdrank per dag 8 tot 25 suikerklontjes binnenkrijgen? En dat dit één van de hoofdoorzaken van overgewicht en tandbederf bij jongeren is? Bovendien heeft de verstoorde suikerspiegel een nadelige werking op emoties en concentratie.

De meeste kinderen drinken veel te weinig water, terwijl dat juist één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het lichaam is! Onder de naam “Nhique” brengt voedingsdeskundige Monique Remmerswaal gezonde voeding onder de aandacht bij kinderen én volwassenen. Dit jaar is specifiek het drinken van kraanwater onder de aandacht.

WAAROM KRAANWATER? 

Kraanwater drinken is gezond en tevens de beste en goedkoopste oplossing voor het terugdringen van de berg plastic afval die in ons milieu belandt. Per dag minimaal 500.000 plastic flesjes!

Kraanwater voldoet aan strengere eisen dan gebottled water en voor 15 cent kun je jouw Aqua-licious flesje al 200x vullen. Nhique verkoopt daarom hippe hervulbare drinkflesjes. De ideale oplossing om “kraanwater drinken” voor kinderen hip en leuk te maken!

DUURZAAM

De duurzame flesjes van Aqua-licious zijn gemaakt voor hergebruik. Je kunt ze vullen met kraanwater en Licious-lunch met boterhammen, fruit of tussendoortjes. Ze zijn opvouwbaar dus eenmaal leeggedronken of leeggegeten nemen ze geen ruimte meer in beslag in de tas. Dus makkelijk voor school, onderweg of voor de (mini)vierdaagse!

Met de karabijnhaak hang je ze gemakkelijk aan een broek, gym- of schooltas. Uiteraard kunnen mama’s en papa’s deze ook bestellen op Nhique.nl! Ze zijn ideaal voor onderweg, tijdens het sporten, mee naar werk, festivalproof, of leg ze in de vriezer en neem mee naar het strand.

De flesjes en zakjes zijn gemaakt van BPA-vrij plastic dus vrij van schadelijke stoffen. Gewoon met warm water afwassen of in de vaatwasser (top-rack)!

BESTEL JOUW WATERFLESJE OF LUNCHZAKJE OP WWW.NHIQUE.NL

Vind je het ook belangrijk dat jouw kinderen voldoende water drinken?

Koop deze flesjes dan samen met bijpassende lunchzakjes in de webshop op Nhique.nl. Daar vind je ook meer informatie over de speciale basisschool-actie! Zo ondersteun je direct het goede doel: Water for Life!

WINACTIE van Huisjekijken in samenwerking met Nhique. 
 6d4d755e73b2d7e43a7bfb362fc858ce3e82694d_nhique_slider_flesjes_003b31d73b07b3e8624657ad9f1fce101e53f606837_nhique_slider_zakjes_002
Win eenWaterflesje en lunchzakje naar keuze 
Wat moet je doen ?
Deel dit blog op je facebookaccount met de #hkhappy #nhique (openbaar)
Like de  facebookpagina van Nhique
Tag 3 vienden die je ook gunt om mee te doen om  zo’n te gekke waterzak en lunchzakje te winnen!
 De winnaar wordt  @ random gekozen door Huisjekijken op 21 augustus 2015 en Nhiquestuurt je de prijs toe. 
 Succes !

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie