Going Dutch on Decor | Bohemian Bruiloft

bohemian bruiloftKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Mijn eigen bruiloft heb ik jaren geleden al gevierd. Toch blijft het leuk om te kijken naar nieuwe trends op het gebied van bruiloften. Zeker omdat ik de afgelopen maanden voor Familieprints erg veel huwelijkskado’s heb mogen maken. Het trouwseizoen is volop aan de gaan! Vandaag voor jullie prachtige foto’s van de Bohemian Bruiloft stijl. Past natuurlijk helemaal in de trendy Ibiza style die we veel zien in het interieur.

Bohemian Bruiloft

boho bruiloft 12

boho bruiloft 11

boho bruiloft 10

boho bruiloft 9

boho bruiloft 8

boho bruiloft7

boho bruiloft6

bruiloft boho5

boho bruiloft 4

boho bruiloft3

boho bruiloft 2

bohemian bruiloft

boho bruiloft 15

boho bruiloft14

boho bruiloft 13

Veertjes, dromenvangers, vloerkleden en comfy kussens. Heerlijk Bohemian!

Fijne zondag!

Groetjes Karin

ps:  Nog op zoek naar een leuk huwelijkskado? Geef deze originele print kado!

SAMSUNG CSC

 

 

 

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie