Kei Gemakkelijk | favoriete knuffel op wieltjes

how to make a pull toyJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

De favoriete knuffel van je kleintje maak je snel mobiel door er een paar wieltjes onder te zetten. En dat is Kei Gemakkelijk!

Wat heb je nodig?

uiteraard dé favoriete knuffel

twee stokjes

vier houten kleine wieltjes

touw of gevlochten zacht lint

naald, schaar, garen

lijm

elastiek

pull toy 1Maak de stokjes op maat. Dat is de breedte van de pootjes van de knuffel. Naai onder ieder pootje een (boogje) elastiek. Hier duw je het stokje door. Aan de uiteinden van het stokje lijm je een houten ‘wieltje’.

pull toy 2Je knuffel staat nu op wieltjes!

Nu alleen nog een mooi riempje van gevlochten lint of mooi touw…

DSC_0788

Succes!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie