Kei Gemakkelijk | buitenlamp

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Van Saskia Koenen kregen we deze leuke DIY-tip toegestuurd… een buitenlamp gemaakt van een zinken emmer en een flinke tak!

zinken emmerSaskia stuurde ons deze leuke DIY-tip. Hiervoor heb je een flinke tak nodig, een zinken emmer en een fitting die geschikt is voor buiten.
Boor gaatjes in de emmer waar je de ketting aan vast maakt om hem aan de tak te kunnen hangen. Verder boor je een gaatje voor de electriciteitsdraad en de bevestiging van de fitting. Zorg je met aansluiten even dat je stroom uit staat?
Je kunt speciale fittingen kopen die je aan de binnenkant van de emmers kunt schroeven en op deze manier sluit je de verschillende fittingen aan op de elektriciteitsdraad. 
 

Wil jij een leuke DIY-tip delen met onze lezers? Mail een korte omschrijving en foto(‘s) aan : huisjekijkenredactie@outlook.com

image1

 
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie