Blueberry lane | Style je plafond

thumbnailSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Onlangs was ze in Kroatië waar ze bijzondere ideeën opdeed om het plafond te decoreren.

Onlangs was ik in Kroatië voor mijn werk, en belandde daar in een klein gezellig restaurantje boordevol creatieve inspiratie! Uiteraard wil ik jullie die gekke maar toch inspirerende ideetjes niet onthouden.

Zie hier een aantal bijzondere voorwerpen om je plafond mee te stylen… Durf jij?

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

Welke bijzondere decoraties ben jij zoal tegengekomen op vakantie?

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn blog, blog.blueberrylane.nl

Groetjes Sanne
blueberry lane

 

 

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie