In de Suite | #DIY, what to do with Billy?

Hemnes boekenkast Ikea

Hemnes boekenkast Ikea

Onze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde in een paleisje.  In haar werkplaats aan huis ontwerpt én maakt ze haar eigen woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over het werk in haar werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt… Een witte boekenkast van Ikea saai? Vervang de achterkant door verweerd pallethout! Dit zal een mooier effect hebben met boekenkast Hemnes dan met de bekende Billy, maar hoe dan ook: het resultaat mag er zijn…

pizap.com14000691571461

boekenkast Ikea met achterwand van verweerd pallethout
(gezien op internet)

OVER Sandra van den Brandt
Sandra van den Brandt

Hoi, ik ben Sandra. Getrouwd, drie kinderen en pas verhuisd naar ons droomhuis. Ik geniet van klussen, lekker eten en eigengemaakte limoncello ;) Onder de naam De Barones zal ik regelmatig columns schrijven over wonen, DIY en klussen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “In de Suite | #DIY, what to do with Billy?

  1. Pinkback: Ikea Hemnes Boekenkast Wit – Beste decoratie afbeeldingengalerij

Geef een reactie