DIY | hart van Hortensia’s

20150816_172217Nu is de tijd. Pluk de mooie bollen van de hortensia en schik ze in de mooiste schikkingen. Alie heeft een leuk voorbeeld toegestuurd! Heb jij ook een leuke schikking deel het met ons #HKHAPPY

20150816_172217
Hart van hortensia s gemaakt.
Oase hart van Action gekocht , vol laten drinken.
Daarna gewoon hortensia’s uit de tuin in kleine toefjes geknipt,en in de oase geprikt..
Laat hem mooi drogen.
Als hij goed droog is kan je hem met haarlak inspuiten om hem langer mooi te houden..
Succes.

Alie.

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie