In de Suite | #DIY, decoreren met foto’s

pizap.com14008574351233Onze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde in een paleisje.  In haar werkplaats aan huis ontwerpt én maakt ze haar eigen woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over het werk in haar werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Vandaag een simpele decoratietip!

In een aantal glazen potten (inmaakpotten, jampotjes, vazen, ik gebruik zelfs de potjes van Chicken Tonight) zet je foto’s die je eerst in zwart-wit kopieert op normaal papier. Ik kopieer ze op papier omdat ze zich dan beter met het glas mee laten buigen en je kunt ze gemakkelijk op maat knippen. Een groepje van verschillende formaten bij elkaar staat erg gezellig!

pizap.com14008573038711

OVER Sandra van den Brandt
Sandra van den Brandt

Hoi, ik ben Sandra. Getrouwd, drie kinderen en pas verhuisd naar ons droomhuis. Ik geniet van klussen, lekker eten en eigengemaakte limoncello ;) Onder de naam De Barones zal ik regelmatig columns schrijven over wonen, DIY en klussen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “In de Suite | #DIY, decoreren met foto’s

Geef een reactie