Vestywo | Hortensia-Krans

DSC09758Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een DIY, de hortensia-krans. Lees je verder?

Leuk, je leest verder!

cats3We gaan lekker aan de slag met hortensia`s uit de tuin, nu ik deze blogpost schrijf regent en regent het maar. Een beetje herfst-achtig vind ik het, vandaar een leuke krans, aangezien als je deze wat langer in huis hebt gaat drogen en een prachtige sfeer geeft. Om de sfeer wat langer vast te houden heb ik een leuke tip voor je, maar eerst gaan we aan de slag…hup uit met de pc en aan het werk! ;)

De materialen die je nodig hebt zijn: hortensia`s, een schuimkrans, krammen een snoeischaar en een lint.

Wat ga je doen: Je snoeit de hortensia`s af met de snoeischaar. Leg de schuimkrans (ik heb een hartvorm gebruikt) voor je neer en begin van binnen naar buiten kleine takjes hortensia vast te maken met de krammen. Zodra alle hortensia`s op zijn en je krans is mooi gevuld haal je door de opening van de krans een lint en kun je je krans ophangen waar je maar wilt.

Bij mijn eerste blogpost voor Huisje Kijken kreeg ik als reactie om te laten zien wat je eventueel met een DIY kunt doen. Zoals je hier op de foto`s kan zien hangt mijn krans voor de spiegel in onze hal.

cats2Nu heb ik de krans al even hangen en de hortensia`s gingen verkleuren van prachtig wit naar groen en van prachtig groen naar bruin. De laatste kleur vond ik niet zo leuk staan, ook de rommel die je ervan krijgt vond ik niks. Ik heb de krans van de spiegel afgehaald en er met een spuitbus witte verf overheen gespoten. Niet dat alles helemaal wit is, maar een kleine dauw, hier en daar! Echt super mooi is ze nou geworden, dat is de tip om de krans wat langer in huis te houden als je (net als ik) de verkleuring tegen wil gaan.

Heerlijk hé om je huis weer wat warmer aan te kleden, kaarsjes aan te steken en wat meer binnen te wonen. Ik ben een echte huismus, en jij?

Gezellig dat je weer aan kwam waaien, tot de volgende keer?!

Lieve-Groetjes,

Verie

Vind je het leuk om nog meer van mijn hand te zien? Neem dan een kijke op mijn weblog, Vestywo.

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie