Paintings by Wilma | “Mini zwaantjes”

zwaanWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Eind goed , al goed!

In mijn haast had ik verkeerde schildersdoekjes besteld, gewoon verkeerde maat aangeklikt. Resultaat een doos  minidoekjes van 10x10x4cm van een goede kwaliteit  die uiteraard niet de goedkoopste waren. Zonde, daar baalde ik wel even van dus gelijk maar mee aan de slag , ze zijn wel echt mini dus een heel gepriegel. Ik dacht even dat het niets zou worden.

 

Ze zijn super schattig geworden de mini zwaantjes.

Een leuk werkje voor in de vakantie maar nu op naar  een nieuwe uitdaging een paard…..

In mijn hoofd zit al een serie nieuwe mini’s alleen geen babyzwaantjes :)

Wordt vervolgd,

Fijn weekend, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie