Huisjekijken Extra | krans van Bakuli

krans af

gesponsorde blog

Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

Hoe je deze krans maakt die jaren mooi blijft, laat Lenie je weer stap voor stap zien.

Zo ga je te werk: neem 1 Krans styropor van 35 cm vlakrond met Bakuli Frosted zak van een kilo er bleef ongeveer 150 gram over. De Bakuli is willekeurig gelijmd, dat was een bewuste keuze, hierdoor krijgt de krans een robuust uiterlijk. 

beginAlles gelijmd met het lijmpistool. Letop, de styropor krans kan smelten van de hete lijm, doe de lijm dus op de Bakuli en niet op de krans. Het is ook aan te raden om de Bakuli aan elkaar te lijmen, zeker als hij buiten komt te hangen.

foto 2foto 3

Als laatst is ook het mooie dikke  touw ertussen gelijmd. Letop hier op het smelten. Aan de achterkant de 2 stukken touw aan elkaar lijmen.
De krans is uiteindelijk ongeveer 45 cm geworden, erg mooi voor op een buitendeur.
foto 4Succes!
Lenie | www.goedkoop-bloemschikken.nl en www.pompoenzaden-decoshop.nl
image013image014
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie