Voor en Na | Schommelstoel

PhotoGrid_1439304311344Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen.

Hoi allen.
Graag wil ik deze transformatie met jullie delen.. De stoel kon ik via Facebook gratis ophalen. Thuis natuurlijk helemaal geschuurd en daarna geverfd met verf van de Action! Er moet nog even een laagje blanke lak over, maar hij ziet er nu al super uit.

Groetjes JanitaPhotoGrid_1439304311344

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie