Going Dutch on Decor | 10x Herfst DIY

diyherfst4Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

 

Ik houd er zo van! De Herfst! Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om in de zomer buiten te kunnen zijn, maar mijn favoriete seizoenen zijn toch echt de Herfst en de Winter. Lekker binnen kneuteren, open haard aan en gezellig knutselen. Het blog van vandaag is dan ook een verzameling van de 10 mooiste herfstknutsels die je zelf of samen met je kinderen kunt maken.

 

10x Herfst DIY

diyherfst1

tutorial

diyherfst4

tutorial

diyherfst9

bron

diyherfst6

tutorial

diyherfst7

tutorial

SONY DSC

tutorial

diyherfst5

tutorial

diyherfst8

tutorial

diyherfst2

bron

diyherfst10

diyherfst11

bron herfstslinger en bron herstblad

Met welke DIY ga jij aan de slag? Laat het weten op de Huisjekijken Fanpagina

Ik ga met de strijkkralen aan de slag, daar hebben we er nog bergen van in huis liggen :-)

Fijn weekend en knutsel ze!

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie