Huisjekijken Extra | grachtenpandjes

Als dít niet leuk is om te maken… grachtenpandjes waar je een waxinelichtje in kunt zetten.

grachtenpandjes DIY

foto: Yvestown.com

Je maakt ze simpelweg van papier; pas dus wel even op met het waxinelichtje. We zetten ze in een glaasje, dat is nog veiliger, maar HuisjeKijken is niet verantwoordelijk voor de brandveiligheid van jouw huis :) dus wees voorzichtig en laat je huisje niet onbeheerd achter!

We vonden deze leuke DIY op het blog  yvestown.com en kregen toestemming om deze beschrijving met jullie te delen (waarvoor dank!). De werktekeningen kun je hier downloaden maar we willen jullie vragen dat, als je ze wil delen met iemand, je ze intact moet houden uit respect voor de maker.

Download hier de pdf voor het printen van de huisjes: grachtenpandje diy

en download hier de pdf voor de daken: grachtenpandje daken

De werkwijze wijst zich vanzelf; uitknippen en op de randjes plakken. Je kunt op het blog van Yvestown ook kijken hoe het daar omschreven staat. Bovendien staan daar nog meer leuke inspirerende zelfmakers op.

grachtenpandje

foto: Yvestown.com

Stuur je een foto als de huisjes klaar zijn?

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Huisjekijken Extra | grachtenpandjes

Geef een reactie