Kei Gemakkelijk #Kidsstuff | DIY … hond Frido

 

Om zelf te maken, met werkbeschrijving…hond Frido!

1 Het patroon voor Frido is hier te downloaden patroon hond Frido . Het is op ware grootte, maar je kunt het natuurlijk zelf vergroten op een kopieerapparaat. Natuurlijk krijgt Frido ook een eigen mandje. Op de foto is de onderkant van een grote wasmiddelfles gebruikt en met een biesje afgezet. Het biesje kun je goed met textiellijm bevestigen. Je hebt maar een klein stukje stof nodig en het is heel erg leuk om, net als in het voorbeeld, verschillende leuke bonte stofjes in dezelfde kleuren bij elkaar te gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop…!

Dit ga je knippen:

deel 1 , het bovenlijf, knip je twee keer: 1 x van links; 1x van rechts deel 2, het onderlijf, knip je twee keer: 1x van links; 1x van rechts deel 3, het hoofdtussenstuk, knip je 1x deel 4, het oorstuk, knip je 4x alle patroondelen met 0,5 cm zoom aanknippen

En zo ga je te werk:

Naai de onderste lijfdelen (2) aan elkaar op de rechte lijn van 1 naar 2 en houd daarbij in het midden een kleine opening om hem straks te vullen. Het onderlijf aan het bovenlijf naaien. De bovenlijfdelen tussen de naaddelen 2 en 4 aan elkaar naaien. De oren aan de ronde kanten aan elkaar naaien en draaien. Het hoofdtussenstuk tussen de naden 3 en 4 naaien en daarbij de oren mee vast zetten. De rest van het bovenlijf tussen de punten 3 en 1 sluiten. Maak inknipjes in alle rondingen en keer de stof om. Opvullen met vulmateriaal of watten. Laatste stukje met de hand sluiten. Oogjes en snuitje erop naaien (of voor hele kleine kinderen bv optekenen met textielstiften). Heel veel succes. Foto’s zijn natuurlijk van harte welkom op onze site, op Facebook of op onze Facebook Huisjekijken Fanpagina!

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Kei Gemakkelijk #Kidsstuff | DIY … hond Frido

  1. Pinkback: arturo

  2. Pinkback: chris

Geef een reactie