Kei Gemakkelijk | lichtgevende pompoen van flexbuis #hype!

01984949a3ef1a1231ceb1367b9d33bc

~ heb jij ‘m al gemaakt? ~

Doe mee met de nieuwste trend en maak ook een pompoen van flexbuis. Hier is de beschrijving:

Bij de bouwmarkt kun je een stuk flexbuis kopen in verschillende maten, aan de kleinste maat heb je genoeg. Als je naar flexbuis vraagt weten ze bij de bouwmarkt wat je bedoelt. Moet je zelf zoeken? Kijk dan naar buis die wordt gebruikt voor de afvoer van wasdrogers.

Je begint met het door midden knippen van de buis, dat kan doorgaans gewoon met de schaar, anders gebruik je een tangetje. De uiteinden kun je even met een wasknijper vastzetten.

diy-craft-ideas-7

Je kunt de buis beplakken met nostalgische plaatjes, je kunt hem blanco laten, maar je kunt hem natuurlijk ook in een kleurtje spuiten (spuitbus van Action kan prima).

Als de buis droog is kun je evt kerstverlichting in de buis duwen. Het stekkergedeelte kan door de opening nog naar buiten. Daarna ga je de buis definitief sluiten. Dat kan met ijzerdraad, maar het materiaal is zo dun dat je het ook kunt dichtnaaien.

tillandsiaAfwerken kan op verschillende manieren; je kunt in het midden een stok zetten en wat Tillandsia (dat is mooi bij een pompoen met een ‘naturel-look’) of met juten lint. Een oranje pompoen maak je meer traditioneel. Laat je fantasie de vrije loop!

we zijn erg benieuwd naar de resultaten, succes!

 

pizap.com14116425712441

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie