Going Dutch on Decor | Bamboe in je interieur

bamboo ladderKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Deze week heb ik manlief eindelijk kunnen overtuigen dat een bamboe lampenkap prachtig staat boven de eettafel. {Hoe mooi en goedkoop de lamp is, lees je hier} Daarom in deze blog een heleboel mooie bamboe items voor in je interieur.

Kunnen we samen het bamboe geluk delen :-)

Bamboe in je interieur

bamboo boven tafel

lamp bamboo

bamboo eetstoelen

bamboo stoel

Manden van bamboe zijn prachtige lampen boven de eettafel of in de keuken. En op de stoel hierboven kun je toch uren zitten lezen!

Bamboo wastafel

bamboo ladder 2

Ook in de badkamer kan bamboe helemaal stylish verantwoord zijn. Die wasbak!!! WOW

bamboo slaapkamer 2

bamboo slaapkamer

Bamboo buitenbank

bamboo muur

bamboo trap

Geverfde bamboe als wanddecoratie, een bank van bamboe voor in de tuin of gewoon een compleet huis van bamboe.

Je ziet het , het kan allemaal met zo’n mooi licht natuurproduct.

Fijne zondag!

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie