Marley de HK hond | Lievelings sjaal

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Vorig jaar heb ik een mooie, grote wollen sjaal in mijn favoriete kledingwinkel gekocht. Deze winkel, MOOI! in Doetinchem heeft een prachtige inrichting. Stoer, industrieel met een landelijk tintje. Ik was meteen weg van deze super mooie sjaal, vond ‘m alleen veel te duur. Na lang wikken en wegen toch maar besloten om het wel te doen en zeker geen spijt van gehad. Multifunctioneel! Ik draag ‘m veel en als ik ‘m niet draag, hangt de shawl te pronken aan de klepbank in de woonkamer. Ik gebruik ‘m ook veel om meubelstukken te fotograferen. Ook Marley heeft de shawl geregeld om bij een foto sessie. Dat had ik er natuurlijk allemaal niet bij bedacht toen ik deze shawl een jaar geleden aanschafte.

20a20d20b20c

Hele fijne zondag nog en tot de volgende keer!
Lieve groetjes van Nicole

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Marley de HK hond | Lievelings sjaal

  1. Hoi Nicole,

    Super leuk al die foto’s en prachtige kleuren! Mijn vraag is alleen van heel andere aard. Jullie hebben prachtige huisdieren! Wij zijn enorm aan het twijfelen tussen een Weim en een Lab, kun je mij de positieve en negatieve verschillen tussen beide rassen vertellen? Heeft een Weim meer beweging nodig dan een Lab? Ik zie geen andere manier om het je te vragen dan alleen op deze manier. Hopelijk geen probleem.

    Dank je wel alvast!

    Gr. Kym.

Geef een reactie