Ninneke’s Corner Culinair | chocolate pleasures!

 

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 1 kaart die je kunt printen.

Vandaag gaan we nog eens lekker zondigen!

Choc0late pleasures

Column vakantie souvenirs 186-1

You must love chocolate

Af en toe moet je eens kunnen zondigen.Met deze chocolade frappe is dat zeker het geval.Een calorie bom weliswaar.Maar ooooh zo lekker.De kinderen zullen er zot van zijn.Grote kinderen ook ha ha.Vereiste is dat je wel gek bent van chocolade.Dus voor alle chocolade freaks hier volgt het recept.

Wat heb je nodig

300 ml melk

2 eetlepels fijne griessuiker

3 eetlepels chocolade siroop

120 gr chocolade parels of pallets

500 gr ijsblokjes

Column vakantie souvenirs 182-1

Zowel voor kleine kinderen als grote kinderen

Bereiding ; doe alles in een blender en mix.Giet in groot glas en genieten maar.

PS : Chocolade siroop kan je krijgen bij de betere koffiezaak zoals Simon Levelt bijvoorbeeld

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook;Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie