Kei Gemakkelijk…tuinlichtjes maken

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!tuinlichtjes

Van een leeg blik maak je in een handomdraai een leuk sfeerlicht. Het enige dat je nodig hebt is een leeg blik, een (flinke) spijker en een hamer. Dit is wat je doet:

Was het blik eerst goed uit. Probeer het etiket nog even te laten zitten; hierop kun je makkelijk je patroon tekenen, in dit geval de twee hartjes. Heb je je patroon getekend dan kun je met de spijker gaatjes gaan prikken/slaan in het blik. Ook dát gaat gemakkelijker als het papier er nog omheen zit, je schiet dan niet zo snel weg. Is het patroon helemaal geperforeerd, haal dan het papier weg en zet een kaarsje in het blik. Eventueel kun je nog een stok in de onderkant van het blik prikken zodat je het blik als tuinfakkel kunt gebruiken. Suk6!

 
GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Kei Gemakkelijk…tuinlichtjes maken

  1. Pinkback: Maandoverzicht Blogmagazine| September 2015 | Huisjekijken

Geef een reactie