Vestywo | Instaswap Fall-Edition 2015

DrukwerkHoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een tip voor jou als je van post houd. Lees je verder?

 

Jij houd van post, leuk dat je verder leest!

Banner-instaswap-MevrKnotWat is `instaswap, waar staat het voor? Het woord insta komt van instagram, ik kan je alvast verklappen dat je een IG-account moet hebben als je mee wilt doen met deze swap. Swap staat voor ruilwisselingen, je ruilt eigenlijk je post met een ander. Ben je nu al geïnspireerd en denk je, ja, dat is wat voor mij! Neem dan een kijkje op de site, www.instaswap.nl.

Wie mag er mee doen? Iedereen met een IG-account. Jong en oud, klein en groot. Er bestaan deze edition 3 verschillende swappen, een instaswap, een klassenswap, een kinderswap. Meer informatie hierover en wat het inhoud lees je op de site.

Wat is het goede doel? Elke keer weer heeft Lynda (oprichtster en vele met haar) een bijzonder doel in gedachten. Zoals deze edition, een doel die wij zelf (als je mee doet natuurlijk) mag bedenken en opgeven. Weet je een gezin in je buurt die wel wat kan gebruiken of een stichting die het nodig heeft, je mag het opgeven bij Lynda. Ook hier geldt voor meer informatie ga naar de site.

Wat is de actie? En ook elk jaar een super gave actie om geld op te halen voor o.a. het doel zoals hierboven beschreven. Dit jaar een wenskettting. Aan een ketting hangt een glazen flesje met daarin een pluisje van de paardenbloem. Je weet dat als je alle pluisje in één keer weg blaast je een wens mag doen? Anders bij deze. Voor 5,- inclusief verzendkosten zijn ze te koop. Op=Op, dus wees er snel bij en ga naar de site.

Inschrijven? Heb je ik je getriggerd? En wil je mee doen met deze gave, leuke instaswap of kinderswap of klassenswap? Op de site staat precies waar je je kan inschrijven. Je kiest dan zelf voor welke swap je je wilt inschrijven. Doe je mee?

Ik zelf doe mee met de instaswap, nu al zin in en om me heen aan het kijken wat ik er allemaal mee kan gaan doen. Het is namelijk leuk als je er een echt pakketje van maakt en je eigen draai eraan geeft. Een paar kleine cadeautjes, handmade dingetjes, super leuk natuurlijk!

Oja, niet te vergeten, je kunt je opgeven tot 27 september 2015 en je IG-account moet op OPENBAAR staan! Rennen..!!! ;)

Lieve-Groetjes,

Verie

Vind je het leuk om een kijkje te nemen op mijn weblog? Haar naam is; Vestywo.

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie