Voor jou getest | Opbergblikken in de vorm van huisjes

 

www.ditverzinjeniet.nlgesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de tinnen blikken van Balvi.

Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

Food Ville keukenblikken

Kies jij liever rijst of pasta in plaats van de Hollandse aardappelen? Dan heb je mazzel. Deze schattige Opbergblikken voor de keuken van Balvi zijn namelijk niet zo geschikt voor aardappelen, maar des te meer voor spaghetti, macaroni en rijst. De opbergblikken zien eruit als een stel huizen, waarvan er eentje hoog genoeg is om spaghetti in te bewaren. Zo maak je je eigen food ville.

Keukenblikken in de vorm van huizen

De Opbergblikken voor de keuken zijn gemaakt van tin en hebben uiteraard een deksel in de vorm van een dak. Via de raampjes kan je zien hoeveel er nog in het blik zit. Elke set bestaat uit drie huizen van verschillende formaten. Deze opbergblikken zijn een echte blikvanger in je keuken.2015-09-15 12.31.52

Je kunt ze op meerdere manieren neerzetten. Wij zijn verkocht. Misschien met een creabea bui boren we gaten in het dak en plaatsen er leuke waxine lichtjes in !webwinkelstempel HK PROOF

Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl.

 

Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie