Ninneke’s Corner | Schep eens een boodschap uit

 

column-schep-eens-een-boodschap-uit-A-23Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

De tafel dekken met een boodschap…

Schep eens een boodschap uit

column schep eens een boodschap uit  A (23)

uitnodigende boodschap

Als het weer niet echt uitnodigend is,dan blijf ik lekker binnen.Dan ga ik buiten voor het hoognodige.De boodschappen om ‘s avonds een maaltijd te kunnen voorschotelen.Lange fiets of wandeltochten blijven uit.Deze ruil ik dan om, om wat creaties te verwezenlijken.Mijn keuken word dan even mijn knutsel atelier.Het word dan even een rommeltje,maar nadien word ik beloond met wat moois van eigen hand.Zo heb ik nu soeplepels voorzien van een boodschap.Daar ik toch verzot ben op tafel aankleding.Heb ik  wat gemaakt dat tof origineel oogt.Wat je nodig hebt zijn wat soeplepels.Oude die je niet meer gebruikt of je koopt voor dit doel nieuwe.Goedkope van bij action of ergens elders.Als action fan heb ik er daar gehaald.Je hebt er al vier voor 1.29 €.Voor dat geld kun je er wel eens een likje verf overheen smeren.Dat zijn nu geen kosten voor het sterfhuis.Wat moet je doen?Eerst halen we de primer weer boven.Geef zowel onderkant als bovenkant van lepel een laagje dekking.Goed laten drogen.Dan mag je de krijtbord verf bovenhalen.ook beiden kanten schilderen.Als je ze gaat gebruiken dan zet je er een boodschap op met krijt stift.Die kun je kopen bij de speciaalzaak.Want met een gewoon krijtje is het nogal moeilijk schrijven op deze kleine oppervlakte.Je kan op het heft wat schrijven of in de lepel.Beiden kan ook natuurlijk.Verwelkom je gasten met een uitnodigende boodschap.Zodat ze zich welkom voelen en het diner zich laat smaken.Ook leuk de naam van de gasten erop te schrijven.Nadien kun   een likje verf er weer over heen strijken.Dan kan je ze weer een volgende keer opnieuw gebruiken,als je andere genodigden vraagt.Zo eenvoudig is dat.

column schep eens een boodschap uit  A (6)

Eenvoudig strak

column schep eens een boodschap uit  A (9)

gezellig toch

column schep eens een boodschap uit  A (15)

grijs getint

column schep eens een boodschap uit  A (21)

Romantische noot

column schep eens een boodschap uit  A (19)

Landelijk karakter

column schep eens een boodschap uit  A (23)

Sfeertje

De richting die je uit wil bepaal jezelf.Strak eenvoudig,met romantische noot.Landelijk karakter.Kleed het in naar je smaak,met een lintje,bloem,afdekklok.Je hebt vast boordevol ideeën om ook aan de slag te gaan.Ik gaf jullie enkele voorbeelden aan,hoe het eruit kan zien.Maar de sfeer dat is iets eigen.Ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur.Leef jullie uit en schep ook eens een boodschap uit.

 

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook: Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie