Ninneke’s Corner Culinair | Kokos-chocolade mousse

 

MWSnap111Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 1 kaart die je kunt printen.

Zin in een toetje? Maar geen zin om veel tijd te spenderen aan het maken van een toetje?

Kokos-chocolade mousse

Column kokos-chocolademouse 037-1

Snel klaar

Vandaag een super snel dessert. Slecht enkele ingrediënten. Een kokos-chocolade mousse.

Wat heb je nodig

een bekertje slagroom

wat poedersuiker

wat gemalen kokospoeder

chocoladevlokken

1 eiwit

Column kokos-chocolademouse 015-1

Meer heb je niet nodig

Bereiding:Klop de slagroom stijf met wat bloemsuiker.Doe er wat kokospoeder onder alsook chocoladevlokken.Klop het eiwit  stijf in een pot.Meng dit door voorzichtig te spartelen ook onder de slagroom.Vul wat glazen met de mousse en zet tot opdienen in de koelkast.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook: Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie