Briezietje | zomer weer voorbij……..

 

20150702_180256In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haar blogs al veel van onze lezers te inspireren.

IMG-20150708-WA0004

Hoi Allemaal, Het is weer even geleden dat ik tijd voor mijn blog had, Zomer!!! I love it! van mij mag de zomer echt langer duren, ik hou der zo van. Nu worden de dagen weer korter en de avonden langer, Dat heeft ook wel weer wat hoor, Kaarsjes aan, dekentje op de bank, boekje of televisie aan, maar ik mis nu al de lange zomeravonden buiten zitten, genieten….Ik heb dan ook deze zomer niks geknutseld volgens mij…. gewoon in de relaxmodus dus.Alles ligt dan ook stil binnen, alles staat nog zoals ik het in maart/april heb neer gezet, hahaha, Dat is eigenlijk niks voor mij, maar ik heb geleerd te genieten van het hier en nu.

Nu de herfst is begonnen en ik weer wat meer binnen zit begint het wel weer te kriebelen hoor, dat wel. Maar waar zal ik beginnen? Wat wil ik nog maken? Wat wil ik nog doen? Er is genoeg te doen nog hier in huis, dat wel, maar oei oei, waar begin ik?

In de vakantie heb ik nog wel samen met mijn dochter wat spulletjes voor haar slaapkamer geknutseld op een regenachtige dag, Ik zal hier wat foto’s plaatsen hoe we het hebben gemaakt.

Mijn Dochter wilde haar slaapkamer wat Ibiza-style maken, dus eens kijken wat we allemaal nog in de garage hadden liggen om te knutselen,

We hebben een lamp gemaakt en 2 mooie potten voor op haar vensterbank, en nog een mooie kandelaar van schelpen die ze zelf had geraapt hier aan zee.

20150702_161025

 

Ik had nog 2 dezelfde potten staan, die heeft ze bewerkt met (natuurlijk) muurvuller, een beetje grof, en laten drogen. Daarna heeft ze schelpen erop geplakt in de vorm van een ster, met schelpen die ze zelf had geraapt (leuk als herinnering)

 

20150702_180256

Daarna heeft ze nog een mooie kandelaar gemaakt met schelpen,

 

20150702_180316

Deze schelpen heeft ze rondom een glazen pot geplakt en daarna afgewerkt met een mooi touw

IMG-20150708-WA0004

Ik had nog ergens een lampje liggen voor aan de muur, deze hebben we op een oude steigerplank bevestigd, in de plank een gat gemaakt met een dik touw zodat ze hem aan de muur kon hangen, de plank opgeleukt met een mooie zeester en dat is een mooi resultaat geworden, lampje in Ibiza-style. Ik had nog wel ergens een lampenkapje liggen deze hebben we wit gemaakt. Het lampje hebben we op de plank bevestigd met lijm zodat het mooi afgewerkt kon worden en lichtgrijs geschilderd, zo steekt het mooi bij de plank af die al oud en verweerd was.

20150702_161007

 

 

20150706_231539

Mooi geworden , Het staat erg leuk op haar kamer.

Nu had ik 2 jaar geleden van resten hout nog een tuintafel gemaakt maar deze werd eigenlijk te klein , we eten als we met zijn tweeën zijn vaak boven op het terras en eigenlijk hadden we er te weinig ruimte op, Ik had nog wat steiger planken over dus  heb ik de constructie uitelkaar gehaald en er een grote blad op gemaakt, En dit is het resultaat

 

20150723_165109

De plannen voor volgend jaar zijn een groter boven terras maken, maar voor nu gaan weer binnen verder deze winter, er zijn nog genoeg klusjes te doen, we willen nog hangende schuifdeuren maken voor de slaapkamer en de badkamer,. Hoe? dat gaan we nog uitvogelen en als we zijn begonnen zal ik er een blog over maken met elke stap beschreven (altijd handig voor als iemand het ook wil maken)

Voor nu,

EEN LIEVE GROET,   BRIGITTE

 

OVER Briezietje
Briezietje

In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Briezietje | zomer weer voorbij……..

Geef een reactie