Huisje te koop kijken bij | Marleine in Hoedekenskerke

In deze rubriek geven we je een kijkje in de huizen die te koop staan in Nederland. Misschien wil jij wel een huis kopen in een andere provincie? Of ben je gewoon nieuwsgierig, kijk dan met ons mee in het huis dat deze week Te Koop staat bij Marleine in Hoedekenskerke (Zeeland).

Op zaterdag 3 oktober is het open huis van 11.00 tot 15.00.voorkant huis met rand

Mijn man en ik hebben deze woning in 2012 gekocht en we waren gelijk verliefd. Wat een leuk huis! Ik kom zelf uit Tholen en had nog nooit eerder van Hoedekenskerke gehoord, maar wat woon je er mooi…de omgeving is prachtig.

Ondanks dat wij hier met plezier wonen hebben wij er toch voor gekozen om het huis in de verkoop te zetten. De reden daarvoor is dat we dichter bij ons werk willen gaan wonen.

De woonkamer is knus en voorzien van een ruime trappenkast.

woonkamer

 De ruime trappenkast is echt ideaal.

achterkamer met rand

keuken met rand

keuken en achterkamer met rand

hal met rand

Met een ruime trap ga je naar de 1st verdieping waar zich aan de linkerkant het ‘groene kamertje’ bevindt. Verder is er de slaapkamer en in ons geval nog een studeerkamer.

zolder met rand

 Op de eerste verdieping bevindt zich het ‘groene kamertje’.

slaapkamer foto twee in een

studeerkamer met rand

Vanuit de studeerkamer is er een vlizotrap naar een ruime zolder met twee Velux dakramen. Ook is de badkamer op deze verdieping.

badkamer met rand

Het is een huis waar je je gelijk thuis voelt.

We hebben geen grote verbouwingen gedaan, al zijn er nog genoeg mogelijkheden met deze woning. Denk hierbij aan een vaste trap naar zolder voor een extra slaapkamer.

Wat wij zo fijn vinden aan deze woning is dat het een vrije achterom heeft met daarin een flinke schuur met voldoende bergruimte. Verder is het een gezellige tuin zonder inkijk van achterburen. Ook is er een leuke overkapping waar je fijn kan zitten. Deze sluit weer aan op de bijkeuken.

collage achtertuin

Overigens is deze woning ook geschikt als vakantiewoning. Aan het eind van de straat sta je aan de Westerschelde en dat is ideaal voor wandelaars en fietsers.

Groet,

Marleine

 

Omschrijving:

Havenstraat 3

Hoedekenskerke € 139.500 k.k.

In het prachtige Hoedekenskerke ligt deze gerenoveerde en goed onderhouden tussenwoning. De woning heeft een gezellige woonkamer, half open keuken en een ruime bijkeuken. Verder biedt de woning drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Achter het huis ligt een ruime schuur en een gezellige tuin die veel privacy biedt.

Meer weten over deze woning, klik hier om naar de verkoopsite te gaan en een bezichtiging te boeken.

Tevens heeft dit huis een eigen Facebook pagina en is te zien via Huislijn.

Liever zo snel mogelijk het huis bezichtigen?

Op zaterdag 3 oktober is het open huis van 11.00 tot 15.00.

Heb jij een woning die al veel te lang te koop staat? Of wil jij je huis dat te koop staat onder de juiste doelgroep onder deaandacht brengen? Huisjekijken.com heeft de rubriek Huisje Te Koop kijken bij … Wil je weten wat de voorwaarden en prijzen zijn om mee te doen aan deze rubriek stuur dan een mailtje naar support@huisjekijken.com o.v.v. Huisje Te Koop kijken bij
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie