Paintings by Wilma | “Hert”

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

En dan is het zomaar al weer herfst , m’n ezeltje staat weer binnen. Dat betekent dat mijn inspiratie ook beïnvloed wordt door het seizoen. Een hertje deze keer.

Verder bezig met een bijzondere opdracht. Leuk een keer helemaal iets anders……… Het is een verassing dus kan het niet laten zien , misschien volgende week.

Ondertussen ook een nieuwe jurk/paspop opgezet. De paspop  is 1 van mn favorieten er komt er dus 1 bij maar met een andere jurk.

 

In mijn ateliertje ook aan het klussen. Heb grootse plannen dus daar moet ik plaats voor maken. Echt spannend , hoop er snel aan te kunnen beginnen . Ik ben zo nieuwsgierig of het gaat lukken wat ik in mijn hoofd heb! Het wordt stoer , sober , landelijk en SPANNEND.

wordt vervolgd ,

Fijn weekend allemaal!

Liefs, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie