Time for some Action – wat kun je doen met spullen van de Action?

Via onze Facebook Fanpagina’s bereiken ons altijd hele leuke creatieve inzendingen met spullen die mensen bij de Action op de kop hebben getikt. Dat bracht ons op het idee om eens in de social media rond te speuren naar meer decoraties die in elkaar zijn gezet met kleinigheidjes van deze grote winkelketen.

Enkele van deze vondsten zetten we voor jou op een rijtje… Time for some Action!

Bron: Huisjekijken Lifestyle Fanpagina, Pinterest en diverse social media!

fornuisje kids van dienblad op de kop, onderzetters A, knopjes

Dit kinder speel fornuisje is gemaakt van een dienblad van Action, omgekeerd. Onderzetters zwart geverfd, knopjes erop gezet (ook alles van de Action). De pannetjes komen er zelfs ook vandaan!

flesjes van de Action

In deze flesjes van de Action zijn foto’s gezet, superleuk toch? Leuk touwtje erom, evt zou je er nog een hangertje of wat schelpjes aan kunnen hangen…

laddertje gemaakt van spullen van de ADit hele laddertje is gemaakt van spullen van de Action: de ‘treetjes’ zijn van fotolijstjes. Je spijkert ze vast aan twee houten latten en klaar is je laddertje! Volzetten met leuke kleine spullen. Wat een uitvinding…

met schoolbordenverfLeuk idee voor ontbijt op bed: houten hartje van de Action geverfd met schoolbordenverf. Plek voor een leuke koffiemok en altijd te voorzien van een passende tekst… Super idee!

knijpers op een tekstbordDeze leuke tekstborden van de Action kent iedereen wel; plak er een paar wasknijpers op die je hebt gepimpt met washitape en volhangen maar met wat leuke dingetjes… Top ideetje !

schilderij van hartjes van de ACanvasdoek van de Action geschilderd en een hartvorm geplakt met hartjes van de Action… simpel idee maar super effect!

labeltjes van witte klei van de AVan de witte klei van de Action maak je deze stoere labels! Wij vinden ze geweldig, wat vinden jullie…?

keukenrolhouder en A4 showtassen van de A wordt receptenmolenIn deze keukenrolhouder hang je showtassen waarin je je favoriete recepten doet. Mooie receptenmolen!

beenwarmers van A om een glasDe beenwarmers van de Action kun je om een glazen potje doen. Hang er nog een leuk klein dingetje aan, bv een hartje van de A, en je hebt superleuke winterproof waxinelichthouders…

taartplateau van dienblad en kandelaar van AVan een kaarsenstandaard en een dienblad, beiden van de Action, maak je in een handomdraai een prachtig taartplateau. Hoe kom je erop, da’s toch geweldig?

augurkpot, lijmpistool, krijtverf A, hartje A en sisaltouwDe augurkenpot komt niet van de Action, de rest wel: met een lijmpistool ‘schrijf’ je er een tekst op. Daarna wit verven of spuiten, touwtjes eraan en leuk hangertje. Heel ander gezicht!

canvas met knopen

Canvas van de Action, geverfd en een hart gevormd van allerlei maten knopen…

krans, letters en sterrenKerstkrans met letters en sterren van de Action.

geboortebordenMet de dienbladen en spullen van de Action worden zelfs hele geboorteborden gemaakt…

foto 2Natuurlijk hebben we op onze Huisjekijken Lifestyle Fanpagina’s heel veel muurvullerprojecten gezien. Wil je nog een keertje zien hoe je dat het beste kunt doen? Hier is de link: muurvuller

garde met vogeltjes

‘Vogelkooitjes’… van garde en kleine vogeltjes…

lampenHanglampen van kerstboommanden van de Action!

trapTrap bekleed met folie van de Action. Helemaal leuk!

kerstkransDeze prachtige kerstkrans is ook helemaal gemaakt met spulletjes van de Action!

kaarsenstandaard en dienblaadjesEn dit is toch ook superleuk? Kaarsenstandaard met een klein dienblad erop. In dezelfde kleur verver en iets leuks erop zetten. Helemaal leuk!

Natuurlijk is dit niet alles…en heb jij nog een leuke aanvulling. Plaats je eigen idee onder dit bericht of op onze Huisjekijken Lifestyle Fanpagina op Facebook.

~ Share the happy feeling  ~

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie