Ninneke’s Corner | Purple thoughts

Column-purple-thoughts-A-5Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Pompoenen in purperen kleedje…

Purple thoughts

Column purple thoughts A (5)

Shades of purple

We zijn al in oktober beland.Wat gaat de tijd toch vliegensvlug.We sluipen al dichterbij einde jaar.Een mooie tijd om te werken met warme kleuren.Deze keer heb ik gekozen voor purperen nuances.Voor een warme sfeer te bepalen met  pompoenen.Zolang deze nog te verkrijgen zijn.Werken we daar onze creativiteit op bot.Heb met 2 tinten gewerkt op de pompoenen zelf.Een deel diep paars,een deel hevig fuchsia.Nog enkele met de 2 kleuren geschilderd.Bovenaan met het fuchsia om over te gaan naar de onderkant in diep paars.Zodat het lijkt of ze in een verkleuring proces zitten.Verder heb ik het aangekleed met een vaas met herfstbladeren en chrysanten gemengd.Wat plantjes erbij die het tafereel mooi aanvullen.Nonchalant wat van de herfstbladeren,takjes met bessen wat enkele bloemen hier en daar tussen.Het heeft ook wel wat burlesque deze pompoenen.Maar bovenal warme gezelligheid.Ook buiten op een tafel doen deze kleuren het goed.Samen met wat purperen heideplantjes,hortensia vormt dit een harmonieus geheel.Je hoeft ook niet meteen een liter verf te gaan kopen.Ga naar de doe het zelf zaak of speciaal zaak voor verf.Koop daar kleine tubes muurverf die als staaltjes dienen om uit te testen.Zelf kocht ik van Levis (ambiance mur) de volgende kleuren kosmos 9981 (het diep paars) en theater 9977 ( het hevig fuchsia).Maar denk erom wederom eerst de pompoenen met primer behandelen.Jullie weten het onderhand al wel.

Column purple thoughts A (6)

Warme kleuren doen het steeds goed

Column purple thoughts A (2)

Sfeervol

Column purple thoughts A (3)

Tafereel met purper accenten

Column purple thoughts A (12)

Column purple thoughts A (14)

Column purple thoughts A (15)

Puur herfst

Column purple thoughts A (21)

Column purple thoughts A (22)

Column purple thoughts A (27)

Met de metalen vaas krijgt het iets oriëntaals

Column purple thoughts A (28)

Column purple thoughts A (31)

Gespreid

Column purple thoughts A (34)

Column purple thoughts A (36)

All purple

Column purple thoughts A (37)

Column purple thoughts A (38)

Column purple thoughts A (40)

Detail

Column purple thoughts A (41)

Warm

Column purple thoughts A (45)

Column purple thoughts A (47)

Column purple thoughts A (50)

Column purple thoughts A (54)

Column purple thoughts A (55)

Column purple thoughts A (57)

Purple and purple

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook steeds vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie