Kei Gemakkelijk | doorzichtige globelamp, werelds idee!

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

globelamp

Zie jij in de kringloopwinkel een ouderwetse globe staan waar een lampaansluiting inzit maar waar de landkaart van beschadigd is? Bingo! Grijp je kans, neem mee … meestal kun je de landkaart er zó vanaf schillen. Met een beetje mazzel hou je een prachtige doorzichtige bol over. Zet een dimmer op de lamp en je hebt er een mooie sfeerverlichting bij. Werelds!

Extra tip van de Redactie: ga jij binnenkort trouwen? Beplak een globe dan met een nieuw papiertje en laat de gasten er een gelukswens op schrijven…
GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Kei Gemakkelijk | doorzichtige globelamp, werelds idee!

  1. Pinkback: Weekoverzicht | week 11 | Huisjekijken

Geef een reactie