Maandoverzicht Blogmagazine| September 2015

voorbald september 2015Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Blueberry Lane | Trend >> Veren In Je Huis

Header-blueberry-lane

hkthumb

Sanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag laat ze zien hoe je de natuur in huis haalt met… veren!

Soms worden die dingen die je altijd al leuk hebt gevonden ineens helemaal hot.

Neem nou veren. Supersimpel, maar zo prachtig als je ze goed bekijkt. En grijp die kans juist nu, want veertjes zijn hipperdepip! Verder lezen

Huisjekijken Extra | Fluitenkruid Of Berenklauw

extra fluitenkruid en berenklauw

imageDe verwarring is compleet en dat is niet zo gek want ze lijken best wel op elkaar. Maar naast elkaar zijn ze toch wel verschillend hoor! De bloeitijd is anders, de hoogte is anders, het blad is anders, de stelen zijn anders én de bloemschermen zijn anders. Ze behoren wel alle drie tot dezelfde familie, dat weer wel. Maar ‘t zal je zus maar wezen…Verder lezen

Paintings By Wilma | “Mini Zwaantjes”

header v1wilma

zwaanWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Eind goed , al goed!Verder lezen

That’s What Fans Are For| Zomer!

image

 

imageInmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep 

op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Reden genoeg om Carol te vragen zich als blogger bij ons team aan te sluiten. Vanaf nu kun je regelmatig genieten van haar heerlijke schrijfstijl. Ken jij onze fangroep op Facebook nog niet? Na Carol’s verhalen twijfel je geen seconde meer en meldt jij je meteen aan…. En dat vinden we hartstikke gezellig!

Haar eerdere blogs hebben we natuurlijk voor je in een handig rijtje gezet.

NU een WINactie van champagne glazen set i.v.m. behalen van de 10.000 + leden van de fangroep !DSC_0339

Verder lezen

Post Op De Redactie | Eerst Een Jongenskamer Nu Een Meidenkamer Bij Sjoukje

header post op de redactie

11937977_749542831858004_1070471860_nVan Sjoukje Boel kregen we deze foto’s toegestuurd van de babykamer. Het resultaat mag er zijn. Wat vind je ervan?Verder lezen

Marley De HK Hond | Grijs Tinten

header marley

36bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Tapas

header ninneke culinair

MWSnap107Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Vandaag koken we niet, we maken het ons heel makkelijk…

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.

Van de diverse tapas die Ninneke presenteert kun je het bruschetta-recept printen!Verder lezen

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | Verfhanden Schoonmaken Met Olie

headerhuishoudtip

- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

Verder lezen

Post Op De Redactie | Studenten Kamer Gepimpt

header post op de redactie

Jacqueline Nooter 2 studenten kamer gepimptVan Jacquline Nooter kregen we deze foto’s toegestuurd van een gezellig studenten kamertje voor haar dochter . Het resultaat mag er zijn. Wat vind je ervan?Verder lezen

My Creative Thoughts | Fluffy Wonen

headernelette

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!Verder lezen

Huisjekijken Extra | Krans Van Bakuli

huisjekijken extra

krans af

gesponsorde blog

Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

Hoe je deze krans maakt die jaren mooi blijft, laat Lenie je weer stap voor stap zien.Verder lezen

Ellen Pitlo | Visite?

header ellen pitlo

 

nk sledehondenraceNaast haar baan als zelfstandig ondernemer vult Ellen Pitlo haar dagen met het verzorgen van haar dieren. Jaren geleden kochten zij en haar man een vervallen boerderij die ze omtoverde tot een paleisje. Met drie paarden, een Griekse adoptiehond en een poes uit het asiel is er altijd wel wat te beleven in het leven van deze kleuradviseur. Haar blogs zullen dan ook een mengelmoes zijn van dieren en buitenleven met een uitstapje naar kleur…

Natuurlijk zijn wij dol op visite, maar soms……Verder lezen

Voor En Na | Schommelstoel

header voor en na

PhotoGrid_1439304311344Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen.

Verder lezen

Blueberry Lane | Zomeravondtuin…

Nazomeren - blog.blueberrylane.nl

Nazomertuin - blog.blueberrylane.nlSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag geeft ze tips hoe je de laatste fijne zomeravonden nog sfeervol kunt benutten. Verder lezen

Huisjekijken Bij | Janien Koehoorn

headerhuisjekijkenbij (1)

krukje met bollenHuisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Deze week zijn wij te gast bij Janien Koehoorn. Zitten de meeste van ons nog te wachten op een heerlijk nazomer. Janien kan niet wachten totdat de winter zijn intrede weer doet zodat zij, samen met haar gezin, heerlijk kan gaan genieten in haar nieuwe woonkeuken van de kookkunsten van haar man. We gaan huisjekijken bij Janien…
Verder lezen

Paintings By Wilma | “Het Verhaal “

header v1wilma

wilma 11 sept Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintingsby Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

“Het verhaal”

Ik krijg altijd zoveel reactie’s op het schilderij met het donkere kindje . Aangezien het niet zomaar een meisje is ,is hier het verhaal!Verder lezen

Art De La Fleur | Sfeer & Inspiratiedagen

header blauw 56 pr

11222566_922197194514994_7468089664625716048_nAngelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Vandaag en morgen vinden in Goedereede de sfeer & inspiratiedagen plaats. Angelique opent ook haar deuren voor het publiek en geeft diverse leuke miniworkshops…Verder lezen

Ninneke’s Corner | Cake Vormpjes Als Tafel Decoratie

header Ninneke's Corner

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Nee ik wil geen verjongingsproces,ik wil een verouderingsprocesVerder lezen

Voor Jou Getest |Topcoat Van Painting The Past, Transparante Beschermlaag.

image

imageIn deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

Deze keer hebben we voor je getest de Topcoat van Painting the Past. En jawel, MET DE WINNAARS VAN 1 POT TOPCOAT!! (zie onderaan de blog de winnaars) Verder lezen

Going Dutch On Decor | 10x Herfst DIY

header going dutch

diyherfst4Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

 

Ik houd er zo van! De Herfst!Verder lezen

Bedrijven In De Spotlight | Unieke Manier Van 100% Ecologisch Mollen, Woelmuizen En Woelratten Verjagen

header bedrijven in de spotlight
advertioral

logo

MELKBUSSHOP.nl is de grootste speler op het gebied van ecologisch / natuurvriendelijk mollen verjagen, woelmuizen verjagen en woelratten verjagen. Maar ook voor de oud en nieuw traditie carbid & melkbussen voor het carbid schieten Kunt u het gehele jaar bijmelkbusshop.nl terecht en heeft u keuze uit een zeer breed assortiment.

Het doden van de dieren kan ik al helemaal niet goedkeuren.

 Nu met een Mega winactie mis hem niet ! 

Verder lezen

Collage Bei Brigitte Külpmann | Week 38

header brigitte

headertekst brigitte2015week38

Ninneke’s Corner Culinair | Kip Archiduc

header ninneke culinair

kip archiducIk ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.

Een mals stukje kipfilet kan er altijd wel in; het recept van de kip vind je op de receptenkaart!Verder lezen

Ninneke’s Corner | Pompoenen In Een Roestige Waas

header Ninneke's Corner

Wil jij ook met de trend meedoen en je vazen, tuinpotten en ornamenten van een roestige waas voorzien? Ninneke laat je in deze column zien hoe je zelfs je pompoenen heel makkelijk aanpast aan de trend van nu!Verder lezen

Art De La Fleur | Hoe Maak Je Een Dadelkrans

header art de la fleur

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz10645194_764599376941444_8777292253134158441_nAngelique laat je wekelijks van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken…

Al tijden wilde ik deze krans maken , maar moest natuurlijk eerst wachten op verse Dadels die niet een heel jaar te krijgen zijn. Toen nog het juiste moment kiezen om er een workshop van te maken. En in Oktober was het dan zover.Verder lezen

My Creative Thoughts | Het Stylen Van Sfeerhoekjes

headernelette

image_2Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!Verder lezen

Briezietje | Kruiklamp Home Made

header briezietje

lamp brigitteIn het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haarblogs al veel van onze lezers te inspireren.

Op verzoek in reprise… Wil je ook zelf de stoere kruiklamp van Brigitte maken? Hier is nogmaals de beschrijving!

 

Verder lezen

Kei Gemakkelijk #Kidsstuff | Zelf Maken Stoffen Poppenkast

header kei gemakkelijk

~ stoffen poppenkast om in je deuropening te hangen ~

Op internet kwamen wij verschillende leuke ideëen tegen voor een stoffen poppenkast die je eenvoudig in je deur kunt hangen. Met de decembermaand in het verschiet leek het ons wel leuk je deze inspiratie mee te geven, zodat je op tijd kunt beginnen ;)

kidsday

Huisjekijken…All Seasons | De Geur Van Frankrijk

header all seasons

Foto-s-van-een-weblog-with-brocante-deze-vrouw-ging-op-vakantie-in_1343303173-van-JoyIk ben Patricia, woon samen met mijn man en twee puberkinderen in een Limburgs, klein dorpje en daar leef ik me uit met het maken van kransen en andere groendecoraties, prachtig in combinatie met brocante. Ik ga regelmatig schrijven over mijn leven met brocante…Verder lezen

Huisje Te Koop Kijken Bij | Marjorie In Appelscha

header

vooraanzicht woning

gesponsorde blog

In deze rubriek geven we je een kijkje in de huizen die te koop staan in Nederland. Misschien wil jij wel een huis kopen in een andere provincie? Of ben je gewoon nieuwsgierig, kijk dan met ons mee in het huis dat deze week Te Koop staat bijMarjorie in Appelscha (Friesland). Verder lezen

Paintings By Wilma | “Landelijke Dieren”

header v1wilma

mv3vhvrWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen

Art De La Fleur | Vier De Herfst Met Dadeltakken!

header blauw 56 pr

IMG_8624

 

Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogsregelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Voor vandaag stuurde Angelique deze mooie foto’s in van haar prachtige creaties. We weten zeker dat deze werken een mooie inspiratie voor jullie zullen zijn. Kijk, geniet en laat je inspireren!Verder lezen

Ninneke’s Corner | Pompoenen Met Een Muzikale Tint

header Ninneke's Corner

Column muzikale pompoenen deel 2 2 A  (51)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Al ooit swingende pompoenen gezien? Deze hebben nogal veel noten op hun zang staan…Verder lezen

De Theesommelier | Chai

theesommelier

theemutsElizabeth vertelt je wat je altijd al graag wilde weten over thee…Verder lezen

Going Dutch On Decor | Bamboe In Je Interieur

header going dutch

bamboo ladderKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je. Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.Verder lezen

Marley De HK Hond | Lievelings Sjaal

header marley

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Chocolate Pleasures!

header ninneke culinair

 

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 1 kaart die je kunt printen.

Vandaag gaan we nog eens lekker zondigen!

Verder lezen

My Creative Thoughts | DIY Herfstkroon #Kidsstuff

headernelette
b34ed5d3c18a37f1f458849692800ccfNelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!
We gaan naar het bos… Op zoek naar mooie bladeren voor jouw herfstkroon.

Zo wordt jij  de prins of prinses van het bos.

Verder lezen

Redactioneel | Meer Met Pompoen

header Ninneke's Corner

Ben je lekker aan de herfstwandel geweest en heb je ergens nog wat mooie pompoenen kunnen scoren? Wat je er allemaal mee kunt doen, heb je de afgelopen weken kunnen zien bij Jeannine in Ninneke’s Corner. Wij zetten de publicaties van Ninneke’s Corner nog even voor je op een rijtje. Je hoeft alleen maar op de links te klikken om in het goede bericht terecht te komen…

ninneke Klik hier voor de publicatie ‘pompoenen met een sexy kantje’

 

 

 

 

 

Klik hier voor de publicatie ‘zeg het met bloemen en …pompoen’

 

 

 

 

 

ninneke3

Klik hier voor de publicatie ‘You’re my pumpkin’

 

 

 

 

 

ninneke5 Klik hier voor de publicatie ‘pompoen in de bloemetjes’

 

 

 

 

 

ninneke2 Klik hier voor de publicatie ‘pompoen in een roestige waas’

 

 

 

 

En aanstaande zaterdag om 10 uur zie je in Ninneke’s Corner nóg een ideetje voor je pompoenen. En niet zomaar een…met de foto’s die Jeannine met de pompoenen maakte sleepte ze een prijs in de wacht. Kijken dus !

 

Like Deel & Winactie | Ratan Teabox T.W.V. 19.95

winactie teabox

Win ons nieuwste product in deWebwinkelstraat: Ratan Teabox


#1: Like @huisjekijken op facebook, instagram of twitter @hksince2008 of Pinterest
#2: Laat ons weten waarom JIJ moet winnen op een originele manier ;)
#3: Deel deze foto en TAG al je vrienden die je ook een Happy Feeling gunt.
Product info: http://www.huisjekijken.com/winkel/teabox-ratan-9-vaks/

Verder lezen

Kei Gemakkelijk…Tuinlichtjes Maken

kei gemakkelijk

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!Verder lezen

Vestywo | Instaswap Fall-Edition 2015

Huisje Kijken

DrukwerkHoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een tip voor jou als je van post houd. Lees je verder?Verder lezen

Redactioneel | Weten Jullie …

header get inspired for a happy feeling

Weten jullie …

Vind jij het hier ook zo leuk, nodig dan je vriendinnen uit om hier te Huisjekijken!

☆ Weten jullie dat we ook een echte eigen website hebben met super veel inspiratie foto’s, DIY en blogs gratis registreren zonder verplichtingen ?www.huisjekijken.com

☆ Weten jullie dat we ook een facebook pagina hebben met bijna 64.000 fans?https://www.facebook.com/Huisjekijken?ref=hl

☆ Weten jullie dat we altijd opzoek zijn naar meer ideeen/tips en foto’s ? mail huisjekijkenredactie@outlook.com

☆ Weten jullie dat we een Gezellige Webwinkelstraat hebben online? Waar je kunt shoppen de leukste woon en lifestyleartikelen klik hier naar de shops >>http://www.huisjekijken.com/webwinkelstraat/

☆ Weten jullie dat we al bestaan vanaf 2008 !

☆ Weten jullie dat we allemaal vrijwilligers zijn die hier aan werken!

☆Weten jullie dat we een Pinterest pagina hebben http://www.pinterest.com/hksince2008/

☆ Weten jullie dat we een Youtube kanaal hebben?https://www.youtube.com/user/Huisjekijken

☆ Weten jullie dat we ook Twitter hebben ? https://twitter.com/HKsince2008

☆ Weten jullie dat we kleine zusjes hebben op facebook, Tuintjekijken ,Beestjekijken,Recepten kijken , Beauty Body Mind& Fashion , Baby & Kidsstuff by hk  en de daarbij behorende Fanpagina’s om zelf mee te praten en tips te geven op dat gebied.

☆Fangroep pagina Huisjekijken Lifestyle met ruim 5000 fans , met dagelijks tips en foto’s

☆ Fanpagina Tuintjekijken https://www.facebook.com/groups/446403522169057/

☆ Fanpagina Beestjekijken https://www.facebook.com/groups/696508270427674/

☆ Weten jullie dat we 10.000 den inspiratiefoto’s hebben op de website en je zelf ook gratis kunt uploaden en elke maand kans maakt om Foto van de maand te worden en een HK ratan hartje kunt winnen !http://www.huisjekijken.com/foto-album/

☆ Weten jullie dat je als creabeas ZELF EEN WEBWINKEL bij ons kunt openen en je spullen kunt verkopen in de Webwinkelstraat. http://www.huisjekijken.com/zelf-een-webwinkel-starten/

☆ Weten jullie dat we op zoek zijn naar bedrijven en ondernemers die WILLEN ADVERTEREN d.m.v. gesponsorde blogs of reclame ruimte nodig hebben op de website van Huisjekijken met een uniek hoog aantal bezoekers van 64.000 per maand . Stuur je mail aan support@huisjekijken.com

Je ziet het je hoeft niets meer te missen!

Team Huisjekijken

Huisje Kijken Voor En Na | Kast

header voor en na-001

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al veleblogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen

Blueberry Lane – Smoothie Porties Voorbereiden

header hk

thumbnailSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Maar vandaag heel wat anders, namelijk tips hoe je heerlijke gezonde smoothies makkelijk in porties voor kunt bereiden!
Verder lezen

Voor Jou Getest | Opbergblikken In De Vorm Van Huisjes

header voor jou getest

 

www.ditverzinjeniet.nlgesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de tinnen blikken van Balvi.

Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.
Verder lezen

Art De La Fleur | Happy Fall Y’all

header blauw 56 pr

IMG_8600Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Voor vandaag stuurde Angelique deze mooie foto’s in van haar prachtige creaties. We weten zeker dat deze werken een mooie inspiratie voor jullie zullen zijn. Kijk, geniet en laat je inspireren!Verder lezen

Ninneke’s Corner | Schep Eens Een Boodschap Uit

header Ninneke's Corner

 

column-schep-eens-een-boodschap-uit-A-23Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

De tafel dekken met een boodschap…Verder lezen

In De Suite | Stoffen Binnenluikjes

header blog in de suite

scharnierende stoffen binnenluiken met afbeelding van het huis

Onze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde in een paleisje.  In haar werkplaats aan huis ontwerpt én maakt ze haar eigen woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over het werk in haar werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Ik had beloofd jullie mee te nemen door de metamorfoses van ons huis. En gek genoeg wil ik beginnen met de ruimte die ik als laatste heb aangepakt: het toilet. En ja: ook díe ruimte kan gezellig zijn! Ik vind het zelfs een must.Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Kokos-Chocolade Mousse

header ninneke culinair

 

MWSnap111Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 1 kaart die je kunt printen.

Zin in een toetje? Maar geen zin om veel tijd te spenderen aan het maken van een toetje?Verder lezen

Huisjekijken Extra | Krans Van Boekblaadjes

boekblaadjeskrans

 ~ trendy, leuk & lang plezier van…! ~

In het buitenland was dit al eerder een rage, maar deze Kerst moet jij hem absoluut hebben: de papieren krans! En het leuke van deze krans is, dat je hem gerust het hele jaar kan laten hangen. Wij maakten de beschrijving voor je.

book pages
Verder lezen

Briezietje | Zomer Weer Voorbij……..

header briezietje

 

20150702_180256In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haar blogs al veel van onze lezers te inspireren.Verder lezen

Kei Gemakkelijk | Lamp Van Draadmand

unnamed

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. AlleKei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!draadmanden bewerktVerder lezen

Huisjekijken Bij | Hilde Kerkdijk

headerhuisjekijkenbij (1)

dressoirHuisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

In de woning van Hilde Kerkdijk is de gehele inrichting mooi op elkaar afgestemd. Hierdoor ontstaat er een rustieke en serene sfeer. Dat er geen tekst bij de foto’s zit, maakt dan helemaal niet uit. De foto’s spreken voor zich. Geniet van deze mooie binnenkijk reportage. We gaan huisjekijken bij Hilde…

Verder lezen

Veel Lees En DIY Plezier

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie