Marley de HK hond | EIKENHOUT

4aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Wat was het een heerlijke week! De herfst is begonnen en de natuur is prachtig deze tijd van het jaar. Ed had voor mij wat eiken takken gesnoeid, zodat ik er een stoere, robuuste krans van kon maken. De krans is goed gelukt en staat erg mooi op het kastje wat ik geschilderd heb ik de tint Pewter van Painting the Past. Een mooie spiegel, een gewei ervoor, meer heb je niet nodig om een landelijk sfeertje te creëren. Moos en Marley hebben zich goed vermaakt in de tuin. Moos heeft al jaren een lekke bal waar ze helemaal verknocht aan is. Marley zoekt de hele dag naar peren, iedere dag eet ze er wel een of twee. Ze komt jaarlijks rond deze tijd meer dan een kilo aan van al die peren!

4b

De eikenhouten schijf heb ik voorzien van een ster. Eenvoudige accessoires uit de natuur, daar houd ik van! Ik heb nog een aantal schijven liggen, deze worden gebruikt voor de workshop ‘robuust kerststuk maken’. Het idee is een houten schijf, in het midden een mooi glazen windlicht met daar omheen een krans. De workshop geef ik eind november onze sfeervolle schuur.

4a

Zondag gevoel: de houtkachel aan, relaxen en het gesnurkt van beestenboel op de achtergrond…

4c4d

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie