Kei Gemakkelijk | van Ikeameubel naar blikvanger!

DIY ikea kastje met houtJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Vind jij het ook zo lastig een geschikt tv-meubel te vinden? Je moet er alle apparatuur in kwijt kunnen, kabels weg kunnen werken én het moet bij je gezellige landelijke interieur passen. De tv-meubels van Ikea voldoen aan je wensen; je kunt er alles in kwijt, alleen vind je ze te wit, te steriel van uitstraling.

Pimp je Ikeameubel!

En dat is veel simpeler dan je denkt! Je Ikeameubel ga je bekleden met sloophout en je voorziet het meteen van handige zwenkwielen.

Wat je nodig hebt is alleen wat mooi sloophout, zwenkwielen, goede sterke kit en een schroevendraaier met schroeven voor de zwenkwielen (even voorboren).

Je zaagt de sloophouten planken simpelweg op maat. Laat de planken mooi verspringen voor een leuk sloophouteffect. Je kit ze vast met goede sterke kit. Op de bovenkant laat je de planken zoveel oversteken dat de kopse kanten van de vertikale zijdelen bedekt zijn. Zo kijk je niet tegen de kopse kantjes aan en is je kastje mooi weggewerkt.

Mocht je naar Ikea gaan voor het uitzoeken van een geschikt kastje, denk er dan eens aan dat je een simpele boekenkast ook op z’n kant kunt leggen…

De volgende kastjes zijn heel geschikt om te pimpen met sloophout:

RASATRA wandkastje

HEMNES tv meubel

BYAS tv meubel

BESTA tv meubel

Veel succes!

DIY ikea kastje met hout

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie