Ninneke’s Corner | Pompoenen wit zwarte editie

pompoenen-met-zwarte-kruk-A-11Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Voor als het wat fancy mag zijn

Pompoenen wit zwarte editie

pompoenen met zwarte kruk A (11)

We houden er de krul in .

Zwart wit gecombineerd is altijd leuk.Het is ook tijdloos.Elk jaar maak ik wel een editie pompoenen in wit zwart gehuld.Deze keer heb ik ze een fancy toets gegeven.Zwierige zwarte glitter krullen.Niet te fel van glitter.Net genoeg om klasse uit te stralen en om niet te kitscherig over te komen.Je hoeft niet perse weer een hele boel pompoenen bij elkaar te zetten.Twee a drie is al voldoende om mooi te presenteren op een schaal.In een groot windlicht te leggen met nog wat ander materiaal bij.In een grote lantaarn met wat theelichtjes erbij.Combinaties genoeg om te maken..Ook bijzonder voor bij de koffiepauze op een dienblad.Om jezelf wat visueel te verwennen.Als je bezoek ontvangt,het oogt toch direct gezelliger.Dit thema houd het heel licht en toch met een knipoog naar de herfst.Neem verschillende grote van pompoenen.Een waardevolle tip,hoe kleiner de pompoenen,hoe langer je ze kunt houden.Die met de gewelfde zijkant,blijven ook langer goed,heb ik al ondervonden.De grotere met de dikke bolle buik,die gaan toch het eerst openbarsten op den duur.Dat is mijn ervaring,dat is wel handig om weten dan.Geloof me dat het ook behoorlijk kan stinken.Zeker als je dan thuiskomt van een weekendje weg.En de pompoen ligt daar als een ingezakte pudding op je tafel.Beste is steeds elke dag even te voelen aan de pompoen of die nog stevig aanvoelt.Vertoont deze wakke plekken,hou het dan goed in het oog en gooi die tijdig weg.Beter voorkomen dan genezen.Boeket bloemen is ook maar een periode goed.Alhoewel pompoenen soms ook mooi indrogen en hun vorm blijven behouden. Ik heb nog één pompoen van vorig jaar staan.Zo licht als een veertje,zo goed ingedroogd. Ruik je niets aan.Ziet er nog perfect uit.Dat was één uit de serie met de bloemenprint.Maar nu gooien we black and white op tafel.

pompoenen met zwarte kruk A (2)

Nog in het droog proces

pompoenen met zwarte kruk A (5)

Presentabel

pompoenen met zwarte kruk A (8)

Visueel gezellig

pompoenen met zwarte kruk A (20)

Zo word het niet alleen een lust voor de tong , de koffie pauze

pompoenen met zwarte kruk A (22)

Fancy break

column pompoenen zwart witte editie deel 2 A (3)

In een glazen stolp

column pompoenen zwart witte editie deel 2 A (8)

Tussen de theelichthouders

column pompoenen zwart witte editie deel 2 A (11)

Sfeervol

column pompoenen zwart witte editie deel 2 A (12)

Op een houten schaal

column pompoenen zwart witte editie deel 2 A (15)

Detail

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie