Marley de HK hond | Winter in aantocht

18aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Begin deze week heb ik weer dozen vol met prachtige materialen binnengekregen. Altijd weer spannend wat er allemaal uit komt, vanaf een plaatje is het een gok, maar meestal ben ik er blij mee. Moos, Marley en Wick zijn dan heel nieuwsgierig. De honden zitten er meteen met de grote neus de boel te inspecteren, Wick vermaakt zich met het lint van de verpakking. Ik ben meteen aan de slag gegaan en een ontwerp gemaakt voor de komende Winterworkshop. Het is uiteindelijk een grote krans bekleed met Curly mos geworden, gecombineerd met parels en papaver hulzen. In het midden een groot windlicht op een robuust houten schijf.

18d

Deze week zijn we op pad geweest naar een smederij met heel veel ontwerpen, geïnspireerd door deze mooie houtopslag en onderstel sidetable, gezien op de woonbeurs in Amsterdam.

18c

Een hectische week, dan is het zo lekker om in het weekend thuis de houtkachel aan te steken, weg te zakken in de bank en lekker te relaxen!

18b18a

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie