Voor jou getest |Painting the past koperverf ginger de nieuwe najaarskleur !

20151006_192036In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de nieuwe najaars kleur verf van Painting the Past “Ginger”

!!En we mogen een pot verf weggeven, doe mee met deze leuke deel & winactie!!

Nu het najaar er weer is, kriebelt het natuurlijk om alles weer een warm en cosy look te geven. Deze keer hebben we de verf van Painting the Past Ginger getest, een koperkleur die goed matcht met andere landelijke kleuren zoals we gewend zijn van dit mooie merk. Dus de redactie heeft al de accessoires die een nieuwe najaarslook verdienen verzameld voor een 2e ronde. Het leuke van de muurvullerprojecten is dat je het eindeloos opnieuw aan je interieur kunt aanpassen met een andere kleur verf. Hoe handig en leuk. Zie hier het resultaat van een avondje pimpen. Laat de regen en storm maar komen, binnen is het gezellig!

De test

De pot is makkelijk te openen en de verf ziet er al mooi glanzend uit. Nadat we de kwast erin hebben gedoopt merken we dat de verf net als de andere verf van dit merk weer heerlijk uitsmeert. Het effect is op sommige accessoires direkt zichtbaar.  Zie dit stuk drijfhout. Leuk om ergens op een schaal bij te leggen om de kleurnuances in huis te versterken.

Het volgende project zijn de met muurvuller bewerkte vazen en een kandelaar; deze kunnen ook een vleugje Ginger najaar gebruiken. We twijfelen nog of we ze helemaal Ginger maken of toch wat grijs door laten schemeren…

Een oude bloempot gaat van aqua naar PTP Ginger in 3 beurten en staat nu te shinen op tafel. Nu met hortensia’s maar in de winter ook leuk met dennenappels en bessen bijvoorbeeld.

Conlusie : Verf Ginger van Painting the Past voldoet aan alle eisen. Mooie kleur, lekker smeerbaaar, snel droog en altijd een luxe uitstraling! En stiekem zijn we ook gek op de potten op onze planken in de schuur.webwinkelstempel HK PROOF

 

20151007_102117

Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

Super Winactie!

Delen en liken is een gratis blik Ginger van Painting the Past!20151006_192036

#1: LikeFacebook  & @huisjekijken
#2: Laat ons weten waarom JIJ moet winnen;)
#3: Deel deze foto en TAG al je vrienden
Product info: http://www.paintingthepast.nl/home.htm

Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan Painting the Past  en zij nemen contact met je op.

* Deze actie wordt weggegeven bij >200 bericht likes of > 50 keer gedeeld, looptijd 2 weken

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie