Vestywo | Herfst-warmte in huis

DSC00218Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een blog met een woontip/DIY. Lees je verder?

Welkom op mijn blog..

Vandaag laat ik je zien hoe je de warmte van de herfst in huis kan brengen. Want zeker met dit weer (regen, wind en kou) ben je veel binnen te vinden in huis en als dat niet het plekje is waar je warmte vind, waar vind je dat dan? Je hoeft zeker niet naar de winkel te rennen voor allemaal nieuwe artikelen. Neem een plaid en leg deze over de hoek van je hoekbank of (als je geen hoekbank hebt) over de armleuning van de bank. Een paar kussens met warme stoffen, denk aan wol, velvet en bont, leg je hier en daar op de bank. De kleuren die favoriet zijn in de herfst van 2015 zijn aarde-tinten, denk aan bruin, crème en wit. Wil je gelijk klaar zijn dan geef ik je alvast een hint over de winter kleuren van 2015, die zijn namelijk poederroze, wit, crème en jawel goud.

cats2En niet te vergeten, KAARSJES!! Kaarsjes doen wonderen, `s Avonds de kaarsjes aan geeft al de warmte die je nodig hebt in de herfst. Deze handmade-waxinelichthoudertjes kun je heel simpel zelf maken, het is alleen wel een must dat je kan haken (of breien).

Wat heb je nodig: Vetvrij glazen potje, haakgaren, haaknaald, schaar, decoratie-hartje, waxinelichtje, aansteker en liefde

Wat ga je doen: Begin met losse te haken. De losse moeten om het potje kunnen, maak het voor een mooier resultaat  wat minder losse zodat het haakwerk mooi strak om het potje komt te zitten. Haak de laatste lossen aan de eerste lossen vast en haak zo helemaal rond totdat je haakwerk net boven het potje komt. Doe het haakwerk om het potje en stop er het waxinelichtje in. Knip een stukje haakgaren af van je bol en rijg daar het decoratie-hartje aan vast. Maak om het potje een strik met het haakgaren en het decoratie-hartje. Steek het waxinelichtje aan met de aansteker en wallah..de warmte in huis voor de herfst.

cats1Wat je ook zou kunnen doen is het potje mooi inpakken en weggeven aan iemand die wel een lichtje en wat warmte kan gebruiken in de donkere dagen van de herfst. Doe je mee?

Veel haakplezier en een warme, liefdevolle herfstmaand!

Lieve-Groetjes,

Verie

Vind je het leuk om een kijkje te nemen op mijn weblog? Haar naam is; Vestywo.

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie