Trick or Treat Culinair | Halloweensoepje en decoratief aperitief

Recept voor de pompoensoep

Eerst een gesnipperde ui aanstoven in wat boter, de stukken pompoen mee stoven en wat wortel. Laat zo lang mogelijk op zacht vuurtje stoven, zodat het de smaak echt goed afgeeft en al wat zachter wordt. Dan wat blokjes aardappel erbij , bouillon bij doen (kan rundzijn, maar kip kan ook ) kruiden met peper, zout , beetje pili pili  en even laten pruttelen een 20 a 25 minuten en dan mixen en wat verse peterselie over strooien. Wat ook lekker erbij is: uit wat bladerdeeg vormpjes steken, met wat eigeel insmeren en wat maanzaad over doen. Afbakken in de oven en net voor het opdienen in de soep leggen  of op een bordje naast de soep. Krijgt zo direct een feestelijk tintje. Fijne dag gewenst en smakelijk! xxx

images (5)

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Trick or Treat Culinair | Halloweensoepje en decoratief aperitief

  1. Pinkback: Oliver

  2. Pinkback: martin

  3. Pinkback: Craig

Geef een reactie