blueberry lane | woontrends 2016

air plant - blog.blueberrylane.nlSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag geeft ze je inspiratie voor de woontrends van komend jaar.

Het is de hoogste tijd om eens te kijken welke woontrends je  in 2016 kunt verwachten!
Het is weer voor ieder wat wils wat je in de winkels kunt verwachten, ik heb er een paar trends voor je uitgepikt.

trend: Retro Scandinavian

Woontrend 2016 Retro Scandinavian - blog.blueberrylane.nlDe Nordic style heeft al menig hart veroverd. Frisse wittinten, zachte natuurlijke materialen en een vleugje nostalgie. Dat is wat deze stijl typeert. Je leest hier alles over deze trend. Wil je je interieur een Scandinavische twist geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan eens deze 6 tips voor een Scandinavisch interieur.

trend: Botanic

air plants - blog.blueberrylane.nlJe zag ze dit jaar al steeds meer voorbij komen, and they’re here to stay: de botanische printjes! Blaadjes, bloemen alles kan! Fleur je huis lekker op met een vleugje natuur. Wil je weten hoe je zelf deze trend in huis toe kan passen? Je leest het hier.

trend: Duurzaam

duurzaam - blog.blueberrylane.nlEen beter milieu begint bij jezelf, en een duurzaam interieur werkt daar aan mee. In plaats van dus bijvoorbeeld splinternieuwe meubelen aan te schaffen op de woonboulevard, kun je kiezen voor duurzame alternatieven, bijvoorbeeld tweedehandse gerestylde meubelen. Heel milieuvriendelijk! Een paar tips om zelf aan de slag te gaan vind je hier en hier.
>>> Mooie opgeknapte meubeltjes shop je ook in mijn shop! www.blueberrylane.nl <<<

kleurtrend blauw

kleurtrend blauw - blog.blueberrylane.nl
Feeling blue? Dat komt goed uit! Met blauw in je interieur zit je komend jaar gebeiteld. Blauw geeft rust, ontspant en is kalm. Blauw maakt groter en is verkoelend. Blauw bevordert de communicatie. Blauw is helder en diplomatiek, schoon en fris. Aldus Flinders. Dus dompel je in een blauwe oase en geef je interieur een trendy boost.
Blauw, blauw en blauw.

kleurtrend okergoud

Kleurtrend Okergoud 2016 - blog.blueberrylane.nl
Warm koperoranje maakt komend jaar plaats voor stijlvol okergoud. En wat natuurlijk ook mooi meegenomen is, deze kleur combineert heel fijn met de andere trendkleur: blauw! Klik hier om inspiratie op te doen!

Wat is jouw meest en je minst favoriete trend voor 2016?

 

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn blog, blog.blueberrylane.nl

Groetjes Sanne
blueberry lane

 

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie