Marley de HK hond | Hond aan tafel

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blogs over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

De favoriete plek van Marley is de ‘postzakken’ fauteuil. Wickie was haar voor, wat baalde ze hiervan! Telkens wanneer ze erop wilde klimmen, daagde Wickie haar uit. Na een hoop gemopper (want dat kan ze) is ze aan tafel gaan zitten :-).

hkb

hkd

Ik was op dat moment helemaal verdiept in een boek en hoorde ineens een hoop gestommel en gerommel. Ineens zat er een hond tegenover me met een onschuldige snuut.

hka

Moosje lag lekker op haar eigen kussen en hield zich er ver van buiten. Een heerlijke beestenboel waar ik iedere dag weer van geniet!

hkc

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

Fijne zondag allemaal!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie