maandoverzicht blogmagazine | oktober 2015

MWSnap697 2015-10-01, 13_17_13Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken | Post Op De Redactie Tafel Pimpen

header post op de redactie

Helemaal hip en van deze tijd; opknappen van meubeltjes. En wat komen er toch allemaal prachtige make-overs voorbij in de Huisjekijken Fanclub op Facebook! Maar ook op de redactie stromen er prachtige foto’s binnen. Zo ook dit gezellige tafeltje van Irma. Irma schreef erbij hoe ze dit tafeltje onder handen nam:

Hoi Huisje Kijken,
Ik heb een grenen tafeltje gepimpt, eerst flink bewerkt met de staalborstel, het blad dan, voor de old look!
Daarna met krijtverf geschilderd, lichtgrijs en vervolgens met een vernis was bewerkt, met een doek.
Ik vind m leuk geworden! Naturel ook!
Groetjes Irma
Nou, Irma…wij vinden ‘m ook heel erg mooi geworden! Bedankt voor je inzending!kruiklamp 003

Verder lezen

My Creative Thoughts | Herfst- En Najaarstrends In Je Interieur

laatste versie met rand

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!Verder lezen

Huisje Te Koop Kijken Bij | Marleine In Hoedekenskerke

huisjekijkentekoopbij

In deze rubriek geven we je een kijkje in de huizen die te koop staan in Nederland. Misschien wil jij wel een huis kopen in een andere provincie? Of ben je gewoon nieuwsgierig, kijk dan met ons mee in het huis dat deze week Te Koop staat bijMarleine in Hoedekenskerke (Zeeland).

Op zaterdag 3 oktober is het open huis van 11.00 tot 15.00.voorkant huis met randVerder lezen

Paintings By Wilma | “Hert”

header v1wilma

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen

Art De La Fleur | Herfstcreaties Gecombineerd Met Glaswerk…

header blauw 56 pr

IMG_8556Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Voor vandaag stuurde Angelique deze mooie foto’s in van haar prachtige creaties. We weten zeker dat deze werken een mooie inspiratie voor jullie zullen zijn. Kijk, geniet en laat je inspireren!Verder lezen

Redactioneel | Win Een HK Ratan Hartje

Header

ratan hk hartje

Voor Jou Gespot | De Trend Van 2015/2016 De Ouderwetse Zinken Vuilnisemmer

header voor jou gespot

Zinken Vuilnisemmer, Afvalbak, Asemmer, Vuilnisbakgesponsord

Onze redactie heeft weer de leuke weblink voor je Gespot, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! De zinken vuilnisemmer, ken jij hem nog? Vooral voor de generatie van voor de jaren 70 is de zinken vuilnisemmer een bekend fenomeen. Elk huishouden had destijds deze vuilnisemmer bij de achterdeur staan.  

Nu met een Mega winactie van 1 Zinken vuilnisemmer t.w.v. 69.50 mis hem niet ! 

Verder lezen

Time For Some Action – Wat Kun Je Doen Met Spullen Van De Action?

header action

Via onze Facebook Fanpagina’s bereiken ons altijd hele leuke creatieve inzendingen met spullen die mensen bij de Action op de kop hebben getikt. Dat bracht ons op het idee om eens in de social media rond te speuren naar meer decoraties die in elkaar zijn gezet met kleinigheidjes van deze grote winkelketen.

Enkele van deze vondsten zetten we voor jou op een rijtje… Time for some Action!Verder lezen

D(O) I(T) Y(Ourself)… Boomstronk Bijzettafeltje

DIY header 2

Met deze foto inspireren we jou om zelf iets te maken… DIY!

Verder lezen

Voor Jou Getest | 3 In 1 Afslankbehandeling Cm Verlies In 3 Kwartier Zichtbaar Aantoonbaar.

header voor jou getest

IMG-20150916-WA0006gesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.Deze keer hebben we voor je getest de 3 in 1 afslankbehandeling. Nou die willen we natuurlijk uitproberen, die kans ligt niet zomaar voor het oprapen, wie wil dat nu niet? Cm verliezen in korte tijd. Wij hebben het voor je gestest en lees hier onze bevinding, het zal je verrassen en ook de prijs is erg interressant.

Met nu ook een super leuke Winactie.

Wil jij ook kans maken op een 3 in 1 afslankbehandeling t.w.v 75.00 euro

lees dan zeker verder.Verder lezen

Ellen Pitlo | Paard Bijt Vrouw

header ellen pitlo

foto 1Naast haar baan als zelfstandig ondernemer vult Ellen Pitlo haar dagen met het verzorgen van haar dieren. Jaren geleden kochten zij en haar man een vervallen boerderij die ze omtoverde tot een paleisje. Met drie paarden, een Griekse adoptiehond en een poes uit het asiel is er altijd wel wat te beleven in het leven van deze kleuradviseur. Haar blogs zullen dan ook een mengelmoes zijn van dieren en buitenleven met een uitstapje naar kleur…

Paard bijt vrouw…Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Zoete Toost Met Amandelspijs

header ninneke culinair

MWSnap111Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.

Restjes rozijnenbrood verwerken…

Verder lezen

Ninneke’s Corner | Purple Thoughts

header Ninneke's Corner

Column-purple-thoughts-A-5Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Pompoenen in purperen kleedje…Verder lezen

In De Suite | Meer Met Klei Van De Action

header blog in de suite

8d2663586f524fdee344ff28f16ae55cOnlangs publiceerden we op deze website al wat ideetjes wat je allemaal met spulletjes van de Action kunt doen. Op de Huisjekijken Lifestyle Facebookpagina kwam ook al eens de witte klei van de Action voorbij. Een zelfdrogende witte klei die heel gemakkelijk is in het gebruik; je wordt er niet vies van, hij plakt niet aan je handen, droogt snel vanzelf op en is voor vele dingen leuk toepasbaar!Verder lezen

kei gemakkelijk

Huisjekijken Voor En Na | Kastje

header voor en na-001

CAM00296Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al veleblogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Vandaag laat José de metamorfose zien van dit leuke kastje. Jose was al eerder te zien in de rubriekHuisjekijken bij Jose Verder lezen

Briezietje | Aan De Slag Met Grijs…

header briezietje

brigitte bokaalIn het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je.Verder lezen

Voor Jou Getest | LED Maanlamp Voor De Astronaut In Jouw Kind!

header voor jou getest

20151005_173742In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest deLED Maanlmap.Verder lezen

Blueberry Lane | In 6 Stappen Een Scandinavisch Interieur

In 6 stappen naar een Scandinavisch interieur - blog.blueberrylane.nl hk

blog.blueberrylane.nlSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag geeft ze 6 tips hoe je in een handomdraai je interieur omtovert tot een Nordic paradijsje. Verder lezen

In De Suite | Fotobehang In De Hal (En Veel Zelfmakers!)

header blog in de suite

Onze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde tot een paleisje. In haar werkplaats aan huis ontwerpt en maakt ze woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over haar werk in de werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

pizap.com14008574351233Voor de lange gang die het huis in tweeën splitst liet ik van een fotocollage behang maken…

Verder lezen

Redactioneel | Huisjekijken Bij… Wil Jij Ook Meedoen?

header huisjekijken bij

Wil jij ook graag jouw interieur delen met andere fans van Huisjekijken? Mail dan enkele foto’s naar huisjekijkenredactie@outlook.com en een korte beschrijving,  met als onderwerp ‘Huisjekijken bij …’!Verder lezen

Art De La Fleur | Herfststuk In Wit

header blauw 56 pr

IMG_8580Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haarblogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Voor vandaag stuurde Angelique deze mooie foto’s in van haar prachtige creaties waarmee ze laat zien dat wit in de herfst ook een prachtig resultaat geeft… We weten zeker dat deze werken een mooie inspiratie voor jullie zullen zijn. Kijk, geniet en laat je inspireren!Verder lezen

Ninneke’s Corner | Pompoenen Met Witte Romantische Kant

header Ninneke's Corner

column-pompoenen-romantische-kant-A-48Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Creatief met bustehouderVerder lezen

Post Op De Redactie | Decoreren Met Groenten!

header post op de redactie

We kregen een leuke tip binnen; als je een bami-pakket koopt zit er vaak een rood pepertje bij. Sommigen houden daar niet van of zijn bang dat ze tijdens of vlak na het snijden van het pepertje met hun vingers aan hun neus of ogen komen… aaaaaah! Herkenbaar? Zonde om het pepertje om die reden in de groene afvalbak te laten verdwijnen. Je kunt hem ook heel leuk met een rood-wit keukentouwtje of ander stoer touw aan het knopje van je brocante kastje hangen. Hier op de ingezonden foto hangt hij aan het vliegenkastje (met kippengaas, welkom vliegen!) ziet er toch superleuk uit?

We zagen eerder al dat er met groenten geknutseld werd. We publiceerden al eens een krans van spruitjes, maar ook een decoratief hartje van spruitjes. Terugkijken kan hier: spruitjeshart. Of wat dacht je van een decoratie met rode ui?

Heb jij een leuke variatie hierop of een andere tip of DIY? Stuur hem aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

Going Dutch On Decor | Creëer Een Scandinavisch Interieur

header going dutch

 

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Verder lezen

 

Marley De HK Hond | EIKENHOUT

header marley

4aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!
Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Verwarmende Drank

header ninneke culinair

 

MWSnap114Verwamende drank 001-1-1Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Een heerlijke verwarmende drank…

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uit Ninneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.

Verder lezen

 

Huisje Kijken Extra| DIY Skull Van Zelfhardende Klei

image

imageHuisjekijken ziet heel veel DIY voorbij komen en sommigen hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon té leuk zijn. Deze keer een DIY Skull maken van zelfhardende klei. Super leuk en super goedkoop. De werkbeschrijving kregen we van Monica Poppen, een fanatiek lid van de Huisje Kijken Lifestyle Fangroep op Facebook, waar de trends beginnen.Verder lezen

 

Briezietje | Aan De Slag Met Eiken Planken

header briezietje

foto3In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Verder lezen

 

Kei Gemakkelijk | Van Ikeameubel Naar Blikvanger!

header kei gemakkelijk

DIY ikea kastje met houtJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Vind jij het ook zo lastig een geschikt tv-meubel te vinden? Je moet er alle apparatuur in kwijt kunnen, kabels weg kunnen werken én het moet bij je gezellige landelijke interieur passen. De tv-meubels van Ikea voldoen aan je wensen; je kunt er alles in kwijt, alleen vind je ze te wit, te steriel van uitstraling.

Pimp je Ikeameubel!

Verder lezen

Huisjekijken Uitverkoop Webwinkelstraat | Nu Vanaf 1 Euro!

header

We hebben ruimte nodig in ons magazijn dus alles mag weg voor spotprijzen, al vanaf 1,00 euro!

klik hier

direkt naar de webwinkelstraat om de uitverkoop te bekijken!

MWSnap725 2015-10-09, 09_45_48

UITVERKOOP

Huisjekijken aanbiedingen

Het inkoopteam van Huisjekijken is steeds opzoek naar unieke aanbiedingen. Wordt daarom lid, zodat we je op de hoogte kunnen houden als we een nieuw product voor je hebben gevonden. Tevens kunnen we je dan Flashdeals toesturen, een Flashdeal is een aanbieding die nog niet door ons is ingekocht. Pas als genoeg leden interesse hebben, kopen wij het product in. Door op deze manier te werken, kunnen wij de kosten laag houden en zijn onze leden in staat om voor een prikkie een product te kopen.

Heb je een tip voor ons inkoopteam, waarmee we alle leden blij kunnen maken? Laat het ons weten…. support@huisjekijken.com

Huisjekijken Extra | Goedkoop-Bloemschikken.Nl # Prachtige Herfstkrans Met Wit- En Kopertinten

MWSnap119
gesponsorde blog

naamloosNiet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

In deze blog neemt Lenie je stap voor stap mee door de werkbeschrijving van een prachtige herfstkrans in koper- en wittinten. Dit is een variatie op een herfstkrans met kopertinten die Lenie onlangs in haar mailing opnam. Om de mailing te bekijken, klik je even hier.

De krans in dit voorbeeld is een gewikkelde strokrans  van 50cm. De krans is uiteindelijk wel 60cm geworden maar het gaat om het idee; u kunt het ook kleiner maken en zelf wikkelen met wikkelband . Het leek mij leuk om een variant te maken met groentinten en white tip dennenappels .

Verder lezen

 

Huisjekijken Voor En Na | Verandering In Een Dag!

header voor en na

IMG-20151004-WA0002Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al veleblogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Felicia stuurde ons deze foto’s. Ze veranderde binnen 1 dag haar hele slaapkamer. Dit is wat ze deed…Verder lezen

 

Huisjekijken Extra | Leroy’s Rozenbottelkrans

rozenbottelkrans

10723230_323272594512084_1307331541_nJullie worden maar verwend…Leroy van Rosmalen stuurde onlangs nog de beschrijving van de guirlande á la Hoffz, deze week mochten we van hem de foto’s van de rozenbottelkrans die hij maakte ontvangen. Het is een luchtige krans geworden, die je goed zelf kunt maken. Daar gaan we!Verder lezen

 

Huisjekijken Bij | Iris

headerhuisjekijkenbij (1)

bank bewerkt

Huisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere  vrijdagmorgen te zien is.

Iris stuurde ons recentelijk een aantal foto’s van haar huis. Het huis straalt een gezellige, knusse sfeer uit. Een sfeer zoals wij die nu graag zien nu het buiten steeds kouder wordt. Dus kom binnen. Wij gaan huisjekijken bij…Iris

Verder lezen

Paintings By Wilma | “Schaap Op Steenschot”

header v1wilma

schaap op steenschotWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk… En vandaag laat ze een prachtig werk zien, geschilderd op steenschot.Verder lezen

 

Art De La Fleur | Lampionnen!

header blauw 56 pr

12067406_1132898163406367_1756337382_nAngelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogsregelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Voor vandaag stuurde Angelique deze mooie foto’s in van haar prachtige creaties. We weten zeker dat deze werken een mooie inspiratie voor jullie zullen zijn. Kijk, geniet en laat je inspireren!Verder lezen

 

Ninneke’s Corner | Pompoenen Wit Zwarte Editie

header Ninneke's Corner

pompoenen-met-zwarte-kruk-A-11Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….

Voor als het wat fancy mag zijn
Verder lezen

 

Post Op De Redactie | #DIY Kruiklamp

header post op de redactie

12071386_10201011514526381_1804788569_nGeïnspireerd door de muurvullerprojecten in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook en op onze website, besloot Nathalie Kleinloog het zelf ook eens te proberen:Verder lezen

 

Post Op De Redactie | Krukje Van De Action

header post op de redactie

IMG_20150930_095150Dat je spullen van de Action in een handomdraai naar je eigen hand kunt zetten zagen we al eerder, maar deze eye-catcher wilden we je niet onthouden. Anita de Goede stuurde ons deze leuke tip.Verder lezen

 

My Creative Thoughts | Het Restylen Van Een Lampenvoet Of Kandelaar

headernelette

f2aaf7ca6d4a3a5f86b1f344d2009ea5Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!Verder lezen

Marley De HK Hond | Winter In Aantocht

header marley

18aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!
Verder lezen

 

Ninneke’s Corner Culinair | Selder Met Balletjes In Tomatensaus

header ninneke culinair

MWSnap121Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.

We gaan sudderen en stoven!Verder lezen

 

Briezietje | Hout Zonder Schuren ! & Een Kijkje In De Badkamer!

header briezietje

20150221_220909In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naamBriezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haar blogs al veel van onze lezers te inspireren.Verder lezen

 

De Passie Van | Ina

headerpassie

ingang winkeltje bewerkt

In de rubriek ‘Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn!

Voor deze passie gaan wij naar Zwitserland. Naar Ina Gort Presta die woont in Interlaken, in het voormalige kaasdorp (Käsedörfli). Haar passie is het maken van bloemstukken en op 4 oktober jl. heeft zij haar eigen atelier geopend waar zij cursussen in bloemschikken en kransen maken geeft.

Verder lezen

Ninneke’s Corner | Tafel Aankleding Met Natuur Elementen

header Ninneke's Corner

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…Verder lezen

Voor Jou Getest |Painting The Past Koperverf Ginger De Nieuwe Najaarskleur !

header voor jou getest

20151006_192036In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de nieuwe najaars kleur verf van Painting the Past “Ginger”

!!En we mogen een pot verf weggeven, doe mee met deze leuke deel & winactie!!
Verder lezen

Kei Gemakkelijk | Pompoenen Van Karton En Touw

header kei gemakkelijk

uitsnedeJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

We zagen al verschillende pompoenvarianten voorbij komen. Deze is ook makkelijk en leuk… pompoenen van karton en touw!Verder lezen

 

Vestywo | Herfst-Warmte In Huis

Huisje Kijken

DSC00218Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn blogs weer mag inspireren. Vandaag een blog met een woontip/DIY. Lees je verder?Verder lezen

Ninneke’s Corner Culinair | Wafeltjes Voor Bij De Koffie

header Ninneke's Corner

MWSnap112Jeannine geeft je vandaag het recept van heerlijke wafels voor bij de koffie. Een recept dat je het hele jaar kunt gebruiken, maar dat met de feestdagen in het vizier extra welkom is. Opslaan en bewaren dus met de handige printbare receptenkaart. Klik op de kaart die je hiernaast ziet. Je komt dan in de printversie. Dit recept bevat 2 kaarten. Handig he?Verder lezen

 

Huisjekijken | Navajo Interieur Trend

Header

926df0d948dcbd126f058fb31c8d7792Ook wel de ‘Native American Style’ genoemd. Een mix van een vleugje cowboy en een beetje Mexicaans maar ook zien we er diverse items die we ook in de Boho-style terugvinden zoals de skull, hoedjes aan de wand, leer, touwtje, kwastjes… Warme kleuren voeren de boventoon, veel patronen in stoffen. Ben je helemaal niet van de kleur maar juist van een wit neutraal huis, dan kun je toch de patronen uit de navajotrend in je huis terug laten komen. Laat je inspireren!Verder lezen

My Creative Thoughts | #Inspiratie Bed Hoofdbord

headernelette

00caaa3d31a1a3ae83c168ab93860ca6Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

Slaapkamer hoofd bord…

Verder lezen

 

Huisjekijken Bij In De Suite | Tienerkamer Met Huiswerkplanner

headerhuisjekijkenbij

pizap.com14006841170131Onze redactrice Sandra liet op 9 oktober al een stukjevan haar huis zien. Zoals beloofd bekijken we deze keer een volgend gedeelte; de metamorfose van de kamer van Fleur. Toen Sandra met haar man en drie kinderen in het huis ging wonen was Fleur bijna twaalf en zou ze een paar maanden later naar de brugklas gaan. Dat vroeg om een tienerkamer…en mevrouw had enkele wensjes!Verder lezen

Art De La Fleur | Nog Meer Herfst!

header blauw 56 pr

IMG_9469Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haarblogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Dit is Angelique’s inspiratie voor deze week…Verder lezen

Ninneke’s Corner | Anders Bekeken

header Ninneke's Corner

Column anders bekeken A (13)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns.

Vandaag trekken we de rubriek anders bekeken nog eens open…Verder lezen

Baby & Kidsstuff By Jessica | Brocante Is Helemaal Hot!

snapheader met wiegje 57

23

 

Onze Facebookpagina Baby & Kidsstuff by Huisjekijkenvoorziet Jessica dagelijks van een verse portie inspiratie. Ze woont samen met haar vriend en hun 6-jarige dochter in Dordrecht, is meubeladviseuse en styliste, supercreatief en zit boordevol inspirerende ideeën en tips. Ooit had ze haar eigen kinderkamer speciaalzaak en hield daar haar grote passie voor kinderkamers aan over. Kortom, een ervaringsdeskundige! Maandelijks zal ze jou in een blog op de hoogte houden van de nieuwste trends en de leukste tips in Baby & Kidsstuff by Jessica…Verder lezen

Receptenkijken Met Jolanda | Spinazie Stampot

header receptenkijken

12036547_466658690172875_7423583996612833793_nJolanda is dol op koken en lekker eten. Zijn speurt naar de heerlijkste recepten op het web en deelt met ons degene die ze zelf heeft gemaakt en geproefd. Om je vingers bij af te likken

Stamppot weer!

Verder lezen

 

Huisjekijken | De Redactie Aan De Slag!

Header

20151013_132133Af en toe gaat onze redactie ook zelf aan de slag met de tips die we binnenkrijgen. Er komen zoveel goede en leuke tips binnen, veel te leuk om aan ons voorbij te laten gaan! Onlangs plaatsten we een werkbeschrijving van een krans van Bakuli, gemaakt door Lenie van Goedkoop-Bloemschikken.nl Hier kun je het blog helemaal teruglezen. In het blog staan de links naar de produkten die je voor de krans nodig hebt. Wij bestelden de benodigdheden en gingen zelf aan de slag! En dit is het resultaat…Verder lezen

 

Ninneke’s Corner Culinair | Pecannoten Koeken

header ninneke culinair

MWSnap123Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns. Het is weer maandag en dat betekent Ninneke’s Corner Culinair, met een free printable receptenkaart!

Ik heb een nootje te kraken vandaag!

Sinds kort bieden wij de heerlijke recepten uitNinneke’s Corner Culinair ook aan als handige receptenkaarten. Wil jij de recepten ook graag bewaren, klik dan op de receptenkaart rechts. Je komt dan in het printmenu. Dit recept bevat 2 kaarten die je kunt printen.Verder lezen

 

Ceciel Van Der Pas | Maak Je Eigen (Herfst)Kijkdoos

pizap.com14152855575831

Foto 7 van herfst-fantasie-dier voor kijkdoosCeciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Wordt blij van: dansen op het gras met blote voeten.

Wat een schoonheid geeft de herfst! Samen met mijn kleine ventje verzamel ik dan ook graag al die mooie schatten die de herfst ons geeft. Op onze dagelijkse wandelingen, met onze trouwe Golden Retriever, gaan we op speurtocht. We zoeken de mooiste, gekleurde blaadjes, nootjes, takjes en verzamelen alles in een grote tas.Verder lezen

 

Receptenkijken Met Jolanda | Coca Cola Kip !

header receptenkijken

11228499_449179388587472_1615687468515875693_nJolanda is dol op koken en lekker eten. Zijn speurt naar de heerlijkste recepten op het web en deelt met ons degene die ze zelf heeft gemaakt en geproefd. Om je vingers bij af te likken

Coca cola kip!

Verder lezen

Kei Gemakkelijk…Afdruk Maken Op Hout

kei gemakkelijk

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!Verder lezen

 

Huisjekijken Extra | Goedkoop-Bloemschikken.Nl #Krans Op Voet Met Verlichting

MWSnap122

foto 1Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

In deze blog neemt Lenie je stap voor stap mee door de werkbeschrijving van een prachtige herfstkrans op voet die bovendien verlicht kan worden.Verder lezen

 

Blueberry Lane | Woontrends 2016

woontrends 2016 - hk header - blog.blueberrylane.nl

air plant - blog.blueberrylane.nlSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag geeft ze je inspiratie voor de woontrends van komend jaar.Verder lezen

 

In De Suite | Frans Met Een Italiaans Tintje

header blog in de suite

pastasjproetesjottelOnze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde tot een paleisje. In haar werkplaats aan huis ontwerpt en maakt ze woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over haar werk in de werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Het is weer spruitjestijd. En behalve er leuk mee knutselen kun je ze ook lekker opeten. Of was het nou andersom bedoeld… Anyway: een heerlijk recept. En ja…zó lust ieder kind spruitjes. Recept met eetgarantie dus!

Verder lezen

Huisjekijken Bij | Ellen

headerhuisjekijkenbij (1)

Eethoek bewerkt 2

Huisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Deze week zijn wij te gast bij Ellen die een prachtig oud pand bewoont uit 1900. Het pand heeft nog allerlei authentieke details waaronder glas-in-lood ramen. Wij gaan huisjekijken bij Ellen…

Verder lezen

Art De La Fleur | Decoratie-Ideetjes Herfst

header blauw 56 pr

IMG_9404Angelique laat je van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voor stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

De herfst is een dankbaar seizoen voor je decoraties… Laat je door Angelique inspireren!Verder lezen

Paintings By Wilma | Brocante Jurk Op Paspop

header v1wilma

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma.

Brocante jurk op paspop.Verder lezen

Ninneke’s Corner | Bergkamer Metamorfose

header Ninneke's Corner

 

014-1Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns.

Van een rommel kamer toch nog een gezellig rommeltje makenVerder lezen

 

Heel veel lees en DIY plezier

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie