Voor jou getest | een portie geluk!

 

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! En óf je hier een ‘happy feeling’ van krijgt: we testen een portie geluk, hoe leuk is dat?

!!En omdat iedereen wel een portie geluk kan gebruiken, mogen we van Artasja maar liefst drie gelukspakketjes weggeven, doe mee met deze leuke deel & winactie!!

Da’s pas geluk hebben…

gespronsorde blogpost

Er zijn veel momenten in het leven dat we elkaar geluk willen wensen, een steuntje in de rug willen geven of gewoonweg elkaar iets willen geven. Wij van de redactie stuitten op een website vol met geluk: Artasja.com De website biedt een groot scala aan kralen, gelukspoppetjes en aanverwante artikelen. Daar wilden we meer van weten. Want met ons motto ‘Happy Feeling’ kunnen we van geluk niet genoeg krijgen!

IMG_3865

Voor de test kregen we drie pakketjes geluk toegestuurd, bestaande uit een prachtige notitieblokje met daarop dezelfde gelukspoppetjes die we ook bij het pakketjes aantroffen. Goed verpakt en verstuurd als brievenbuspost.

IMG_3872

En het geluk is helemaal compleet na het openmaken van de zakjes; in ieder pakketje tref je een kaart aan met een gelukswens….

IMG_3880Wat ons verbaasde was de verscheidenheid aan gelukspoppetjes die we bij de drie pakketjes aantroffen, en dat is nog maar een handjevol. Want als je op de site kijkt van Artasja zie je dat er voor iedere gelegenheid een gelukspoppetje te vinden is.

Zo zijn er speciale gelukspoppetjes voor bruid en bruidegom, voor Sint en Piet, Kerst, een geboorte en noem maar op. Compleet met bijpassende kaart, pen en sluitzegel. Maar ook in verschillende thema’s zijn er poppetjes te bedenken: Matroesjka’s, liefs uit Holland, Halloween, voetbal, piraten, geluksvogels en zelfs cupcakes!

Foto: gelukspoppetjes in allerlei vormen.

Wat is de betekenis van gelukspoppetjes? Er zijn verschillende varianten bekend van waar de gelukspoppetjes vandaan zouden komen. Het is namelijk niet helemaal duidelijk, maar het zou kunnen dat de oorsprong van de gelukspoppetjes van de stam van de Maya`s komen. De Maya`s gaven deze gelukspopjes kado aan hun dierbaren, met de bedoeling deze onder het kussen te leggen. Hierdoor zouden de gelukspoppetjes dan tijdens de slaap de zorgen weg nemen.

Foto: enkele voorbeelden van de notitieblocs met gelukspoppetjes…
IMG_3885

Een andere versie over de oorsprong van de gelukspoppetjes zegt dat ze uit Bangladesh komen. Daar leggen de kinderen ze onder hun kussen om hun zorgen weg te nemen. Vandaag de dag gebruiken we de gelukspoppetjes juist overdag, bijvoorbeeld als traktatie, bedankje bij afscheid op school, aan een sleutelbos, bij een kaartje aan een zieke of geboorte, grabbelton cadeautjes of bedankje bij een bruiloft.

kvg051-bruiloft

Foto: Artasja heeft ook leuke kaarten met gelukspoppetjes!

Omdat de leuke kleine kadootjes van Artasja zo populair zijn, heeft het vrolijke bedrijf de collectie uitgebreid met bijpassende kaarten, uitnodigingen en stickers. Ook de notitieblokjes uit de setjes kun je via de website bestellen en zelfs laten personaliseren.

Foto: stickers en sluitzegels.

Op de website vind je ook een groot assortiment kralen, bedels, rijgmateriaal, leer en meer sieradenonderdelen om zelf je sieraden te maken.

IMG_3882

Wij van de redactie hebben de gelukspoppetjes aan onze tas gehangen voor geluk onderweg! Hier worden wij heel gelukkig van en daarom krijgt Artasja van ons het stempel:

webwinkelstempel HK PROOF

Wil je onze eerdere aanbevelingen bekijken, klik dan hier.

Super Winactie!

Delen en liken is kans op een portie geluk van Artasja!

IMG_3872

#1: LikeFacebook @ Artasja  & @huisjekijken
#2: Laat ons weten waarom JIJ moet winnen;)
#3: Deel deze foto en TAG al je vrienden die je ook alle geluk van de wereld toewenst!
Product info: Artasja.eu

De 3 winnaars van de gelukspakketjes worden op vrijdag de 13e bekend gemaakt!

logo-los-artasja

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie