Ninneke’s Corner | warm herfstpalet

column geuren en kleuren palet 013-1-2Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns.

Vandaag vertellen we het in geuren en kleuren

Warm Herfstpalet

column geuren en kleuren palet 047-1

Lekker geurend en decoratief.

Ik vind het zalig te frutselen op sombere herfstdagen.Van geuren die zich vullen door de ruimtes.Vandaag combineren we de twee.De buiten wereld lonkte me niet.Het was somber en nat.Weer om het binnen gezellig te maken.Maar eerst gingen we ons vermaken.Had nog wat appelsienen liggen in een schaal.Vind het altijd huiselijk gezellig,als er wat decoratief op tafel staat.Als het bovendien ook nog een heerlijk aroma verspreid,is het dubbel genieten.De appelsienen kregen  haute couture jasje aangemeten.Met behulp van speciale mesjes ( verkrijgbaar bij de betere hobbyzaak ) ,heb ik er allerlei patronen in gemaakt.Zodat een leuk effect ontstaat.Mooi om ergens te leggen.Met nog wat ander materiaal bij.Leg er ook nog wat steranijs of kaneelstokjes bij.Voor extra geur essences.Wat decoratie bollen eraan toegevoegd.Rollen oud papier.Theelichthouders of flessen.Hier en daar een herfstblad tussen gestoken. Brede flessen met wijde hals opening,kan je nog vullen met gedroogde herfstbladeren.Of mooie nep bladeren.Wat koffiebonen,voor nog extra feel good geur.Kaneelstokjes,steranijs,kruidnagels.Laat de dop dan van de fles.Zodat de geur zich ook daadwerkelijk kan verspreiden..Je kan blijven schikken,veranderen.Tot het helemaal naar je zin is.Een warm herfstpalet voor in je interieur.

column geuren en kleuren palet 003-1

Speciale snij mesjes onder handen voor pompoenen ,maar ook dus goed voor appelsienen

column geuren en kleuren palet 005-1

Snij met de mesjes,naar believen patronen in de appelsienen.

column geuren en kleuren palet 007-1

Gewoon leuk ,ook voor buiten onder afdak of prieel.

column geuren en kleuren palet 011-1

Op een houten schaal

column geuren en kleuren palet 013-1

Met wat rollen oud papier en decoratiebollen

column geuren en kleuren palet 013-1-2

warm van kleuren

column geuren en kleuren palet 021-1

Of met wat mooie flessen met etiket erop

column geuren en kleuren palet 041-1

Met wat ander zelfgemaakte decoratie bollen erbij,van beukennootjes,kleine dennenappels

column geuren en kleuren palet 042-1

Puur herfst

column geuren en kleuren palet 047-1

Gezelligheid gepresenteerd.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke

Je kan me steeds vinden op facebook:Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie