Winnen Margriet Winterfair 2015 | Wij mogen 2 X 2 ENTREEKAARTEN weggeven! Daar word je Happy van.

 gesponsord blogpost

Gewoon omdat het zo leuk is om daar heen te gaan. Hebben wij Margriet benaderd om voor jullie vrijkaarten te regelen. En het is gelukt !

We mogen 2 x 2 entreekaarten weggeven voor de Margriet Winterfair. 

Margriet Winter Fair 2015

Een bezoek aan Margriet Winter Fair is een heerlijk dagje uit om helemaal in de sfeer van de feestdagen en wintermaanden te komen en te genieten van heel veel leuke activiteiten.

WAT MOET JE DOEN

Heel simpel like en deel het bericht op onze facebookpagina en plaats onder het bericht met wie je naar de Winter Fair zou willen gaan.  De winnaars worden donderdagavond 12 november op deze website en social media na 18.00 u bekend gemaakt!

Succes Team Huisjekijken ★

De winnaars krijgen  de code voor de entreekaarten toegestuurd. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

200487068-001

Margriet Winter Fair vindt plaats  van vrijdag 13 t/m donderdag 19 november in Jaarbeurs. De Fair is elke dag geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. www.margrietwinterfair.nl

Kom eindeloos genieten, inspiratie opdoen, shoppen en feesten bij Margriet Winter Fair. Het grootste winterfeest van Nederland!

Vrijdag 13 november start Margriet Winter Fair 2015. Dat betekent: feest, feest, feest! Met een week lang vele inspirerende workshops, swingende optredens van bekende artiesten, feestelijke proeverijen, modeshows, shoppen bij meer dan driehonderd winkeltjes en ontmoetingen met Margriet-columnisten en schrijvers.

Bestel nú kaarten  www.margrietwinterfair.nl

* Zondag is de toegang gratis voor kinderen t/m 11 jaar

ImpressieMWF klein

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

101 reacties op “Winnen Margriet Winterfair 2015 | Wij mogen 2 X 2 ENTREEKAARTEN weggeven! Daar word je Happy van.

 1. Omdat er elk jaar wat tussendoor komt, hoop ik dit jaar ECHT te kunnen gaan met Annette Proksch, m’n vriendinnetje.
  Lekker een gezellig dagje uit en alvast de kerstsfeer proeven.

 2. Ik ga altijd met mijn oma, twee tantes en mijn moeder. We maken er altijd een feestje van. Een gezellig dagje uit. En met gratis kaartje is het feest natuurlijk helemaal compleet:-)

 3. Heerlijk lijkt mij dat met mijn moeder een dagje margriet winterfair. Leuke ideeën op doen., die we dat uiteraard in de praktijk gaan uitvoeren en op Huisjekijken weer plaatsen.

 4. Ik zou graag mijn lieve hippe leuke en gezelligste moeder mee willen nemen! Na 3 jaar het huis uit te zijn vind ze het nog steeds stil, maar genieten we van die momenten als we gezellig samen dagjes uitgaan en hiermee kan ik haar weer eens leuk verrassen
  vorig jaar was het ook super!!

 5. Dat is toevallig zeg! Mijn vriendin Thea en ik hadden het er gisteren over hoe leuk het zo zijn om hier samen heen te gaan. Zij woont helemaal onderaan in Zeeland en ik in Gelderland dus wij zien elkaar helaas veel te weinig. Dit uitje zou voor ons dus dubbel feest inhouden! Ik hoop het zo……

 6. Ik zou graag met mijn zus Simone naar de margriet winterfair gaan. We willen al lang een dagje uit, maar telkens komt er iets tussen en dit zouden we allebei geweldig vinden!

 7. ik zou dolgraag 2 kaarten willen winnen voor MARGRIET WINTERFAIR
  heel leuk uitje met mijn zus Ria
  dus gooi ons maar in de hoge hoed
  en tover er 2 blije zussen uit….. love it

 8. Ik wil heel graag winnen,dan ga ik met mijn beste vriendin Miranda…Wij hebben het afgelopen jaar heel veel meegemaakt en ontzettend veel steun aan elkaar gehad. Beste vriendinnen in goede en slechte tijden…en nu zijn voor ons (hopelijk) de goede tijde tijden weer aangebroken en daar hoort een dagje Margriet fair bij :-)

 9. Ik zou heel graag met mijn vriendin gaan. Ik ga nooit ergens heen eigenlijk wat beurzen betreft lid, maar dit lijkt me zo gezellig en zou heel graag juist op de winterfair inspiratie op komen doen! Ik kijk er naar uit!

 10. Met me zus Karin ter Haar, wij zijn druk aan het verbouwen dus zou leuk om leuke ideeën op te doen. wij zouden graag voor de entreekaarten winterfair in aanmerking willen komen

 11. Lijkt me ontzettend fijn om met mijn zus Ellen te gaan, gewoon omdat we bijna nooit de kans hebben om iets met z’n tweeën te ondernemen, daar zou ik helemaal blij van worden!

 12. Met alle nichten naar de margriet winterfair is in de planning deze x , maar mijn nicht Jeannet en ik zijn de enige die gereageerd hebben, straks zijn er geen kaarten meer als de andere nichten doorgeven of ze wel of niet kunnen en zou wel heel fijn zijn als wij dan in ieder geval al kaarten hebben

 13. Gezellig met mijn moeder! We nemen het ons elk jaar voor en steeds komt er iets tussen dus het zou wel leuk zijn om voor de allereerste keer naar de Margriet WINterfair te kunnen ☺️

 14. Zou op de Margrietwinterfair heel graag inspiratie opdoen voor mijn nieuwe woning die ik recentelijk heb betrokken, een Rijksmonument.
  Het liefst natuurlijk met mijn steun en toeverlaat die me de afgelopen tijden zo heeft geholpen met alles.

 15. Gezellig met mijn vriendinnetje Miantha! Langs alle leuke stands, leuke dingen kopen, een workshop doen, inspiratie opdoen voor huis, tuin en keuken en lekkere dingen proeven! :-)
  Wij hebben allebei de opleiding woonstyliste gedaan en zijn naar veel beurzen geweest, maar nog niet naar een WinterFair!!

 16. Met mijn lieve vriendin Monique van der Windt, ons jaarlijkse uitje is nog niet gepland en het is al bijna december dus…. wie weet samen naar de Winterfair!! Het zou geweldig zijn lekker helemaal niets alleen maar gezellig kletsen, shoppen en leuke dingen doen ;) !!!

 17. Ik wil heel graag met Anita Klasens gaan, wij hebben elkaar weer getroffen na 35 jaar en de klik was er direct weer….. alsof die jaren er nooit tussen weg zijn geweest…. <3

 18. Met mijn moeder, en mijn vriendin Jeanette, dit jaar gaan we met ons drieeen, vorig jaar was het heel gezellig dus was zeker voor herhaling vatbaar, en het word altijd leuker met gewonnen kaartjes natuurlijk :D

 19. Met mijn ex-collegaatje Wendy we starten exact dezelfde dag op ons werk zo’n 20 jaar geleden zij is 10 jaar jonger dan mij, maar we verstaan elkaar zo goed altijd lachen als we elkaar zien.
  Beiden hebben we al heel wat bagage en dit jaar was voor mij heel zwaar maar een telefoontje van Wendy haalt me er zo weer door dus wil ik haar bedanken om samen naar de winterfair te gaan .
  grtjs, Martine

 20. Ik zou met mijn schoonzus gaan. We zijn allebei al jaren alleen maar bezig met onze kinderen. Van de ene naar de andere specialist, van het ene onderzoek naar het volgende. Daardoor hebben wij beiden ons al jaren helemaal weggecijferd… Met alle liefde overigens, hoor, maar een dagje met zijn tweeën op stap… Dat zou een cadeautje zijn voor ons allebei <3

 21. Ik zou graag naar de Margriet Winterfair gaan met mijn zus om een gezellige zusjesdag te vieren. Sinds het verlies van onze jongste zus, zijn wij ons meer bewust geworden van het genieten van het leven, van elkaar. Daarom gaan wij graag naar de Margiet Winterfair om een fijne dag te hebben met elkaar en in gedachten nemen wij ons zusje mee.

 22. Met mijn moeder en mijn zusje gaan we jaarlijks als een echte familie traditie met ons 3-tjes naar de Margriet winterfair. Wat zou het nu toc eens leuk zijn om deze kaartjes gratis te krijgen :-))

 23. Wat een gave site, volop inspiratie voor het inrichten en decoreren van je huis! Iets wat ik het liefst regelmatig samen met mijn mama doe. En om aan inspiratie te komen gaan we graag naar tuincentrums, of beurzen. Het liefst natuurlijk naar de Magriet Winter Fair. Het is al een aantal jaar geleden dat we zijn geweest, omdat ik vaak voor mijn werk voor langere periodes in het buitenland vertoef. Wat zou het top zijn om nu dit jaar weer eens te mogen gaan! Ik wil dus ontzettend graag samen met mijn mama, Jolanda van Eeken

 24. Heel graag met mijn moeder! Ze is 1 van mijn beste vriendinnen, ze is in de afgelopen 2 jaar 40kg afgevallen, heeft op 4kg na al haar streefgewicht bereikt, maar heeft ook een moeilijk jaar achter de rug. 2 ziekenhuisopnames gehad, 1x hebben ze een galsteen van 3cm en haar galsteen verwijdert, de 2de x heeft ze na de val een bloeding en een zware hersenschudding opgelopen. Hier is ze nog steeds van aan het herstellen. En nu heeft ze gisteren ook nog eens haar lieve hond Casper moeten laten inslapen. (vanwege de longtumor)

  Een dagje uit naar margriet winterfair met shoppen en gezellig leuteren heeft ze wel verdient denk ik! En ik ga natuurlijk heel graag met haar mee… Gewoon voor de gezelligheid ;-)

Geef een reactie