Blueberry Lane | Keukenverbouwing – Voor & Na

Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl Sanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. De afgelopen maanden werd er thuis druk verbouwd in de keuken en vandaag deelt ze met ons het eindresultaat! Kijk je mee?

Onze keukenverbouwing. Als je me van tevoren had gezegd dat het al gauw een maand of 8 zou duren, had ik waarschijnlijk zoiets gehad van lamarzittuh. Maar goed. Het was gelukkig geen 8 maanden fulltime bivakkeren in een bouwput en achteraf valt het altijd mee zullen we maar zeggen. We hebben alleen een aantal tegenslagen gehad, daarom duurde het iets langer dan vooraf gehoopt.

Hier nog even een terugblik hoe het er eerst uit zag:
Keuken voorheen
Keuken voorheen

Er zit veel werk in en we zijn erg blij met het resultaat. Dus met trots neem ik jullie mee voor een kijkje in onze nieuwe keuken!
Ben je benieuwd naar nog meer foto’s, of wil je weten welke verf en kleuren we gebruikt hebben en waar alle spulletjes geshopt zijn? Kijk dan even op mijn blog.

Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl

Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl
Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl

Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl
Nieuwe keuken diy - blog.blueberrylane.nl

Nieuwe keuken diy - wijnrek - wijnpaal - blog.blueberrylane.nl
Ben je benieuwd naar nog meer foto’s, of wil je weten welke verf en kleuren we gebruikt hebben en waar alle spulletjes geshopt zijn? Kijk dan even op mijn blog: blog.blueberrylane.nl

Groetjes Sanne
blueberry lane

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie